דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפיחות קוקוס ונוטלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפיחות קוקוס ונוטלה

תפיחות קוקוס ונוטלה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגיות קוקוס נהדרות לפסח ללא הגלוטן.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קוקוס טחון טחון
3 
ביצה מופרדות
0.5  כוס
אבקת סוכר
1  כף
תמצית וניל
0.67  כוס
אגוזים, קרם קוקוס, משומר, ממותק
1  קורט
מלח
8  כפיות
ממרח אגוזי לוז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים קוקוס, חלמונים, אבקת סוכר, וניל ונוזל קוקוס בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת רטובה וסמיכה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף יציב. מקפלים חצי ממנו לתוך תערובת הקוקוס ואז את המחצית השנייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים לתבנית שקעים משומנת או לשמונה ספלים רחבים ומשומנים (אם משתמשים בתבנית סיליקון אין צורך לשמן).
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים במרכז כל תאפה כפית נוטלה ומכסים אותה היטב בתערובת (כדי שלא תתייבש במהל האפייה).
  • שלב 5

    30 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שתופח ומזהיב היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ורק אז מחלצים מהתבנית.
תפיחות קוקוס ונוטלה

שלב 1 מתוך 6

מניחים קוקוס, חלמונים, אבקת סוכר, וניל ונוזל קוקוס בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת רטובה וסמיכה.

תפיחות קוקוס ונוטלה

שלב 2 מתוך 6

מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף יציב. מקפלים חצי ממנו לתוך תערובת הקוקוס ואז את המחצית השנייה.

תפיחות קוקוס ונוטלה

שלב 3 מתוך 6

מעבירים לתבנית שקעים משומנת או לשמונה ספלים רחבים ומשומנים (אם משתמשים בתבנית סיליקון אין צורך לשמן).

תפיחות קוקוס ונוטלה

שלב 4 מתוך 6

מניחים במרכז כל תאפה כפית נוטלה ומכסים אותה היטב בתערובת (כדי שלא תתייבש במהל האפייה).

תפיחות קוקוס ונוטלה

שלב 5 מתוך 6

אופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שתופח ומזהיב היטב.

תפיחות קוקוס ונוטלה

שלב 6 מתוך 6

מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ורק אז מחלצים מהתבנית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • אביב
  • עוגות
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים