דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תקליה (גולש מרוקאי)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תקליה (גולש מרוקאי)

תקליה (גולש מרוקאי)

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אנט בוזגלו
גולש מרוקאי עשיר בטעמים בזכות שימוש בסוגים שונים של בשר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קורקבנים
500  גרם
טחול עוף
500  גרם
ליקר בטן פרה מנוקה
0.5  כוס
שמן קנולה
6  שיני
שום
1  כפית
מלח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.75  כפית
כמון טחון
1  פחית
רסק עגבניות קטנה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לשלוק במים עם מלח בסיר לחץ את הקורקבנים,
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את הריאות ולשלוק בסיר הלחץ עם הקורקבנים, להוסיף את הקירשה ולבשל כ-30 דקות
  • שלב 3

    0 דקות
    לסנן ממים ולחתוך לחתיכות גסות (כ- 3 ס"מ X 3 ס"מ).
  • שלב 4

    0 דקות
    לקחת סיר ולטגן בשמן את שיני השום עד להזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף כ-2 כוסות מים ולהוסיף את התבלינים ורסק העגבניות.
  • שלב 6

    0 דקות
    כאשר המים רותחים, להוסיף את כל הבשרים ,להנמיך את הגז ולבשל עוד כ-20 דקות.
תקליה (גולש מרוקאי)

שלב 1 מתוך 6

לשלוק במים עם מלח בסיר לחץ את הקורקבנים,

תקליה (גולש מרוקאי)

שלב 2 מתוך 6

להוסיף את הריאות ולשלוק בסיר הלחץ עם הקורקבנים, להוסיף את הקירשה ולבשל כ-30 דקות

תקליה (גולש מרוקאי)

שלב 3 מתוך 6

לסנן ממים ולחתוך לחתיכות גסות (כ- 3 ס"מ X 3 ס"מ).

תקליה (גולש מרוקאי)

שלב 4 מתוך 6

לקחת סיר ולטגן בשמן את שיני השום עד להזהבה.

תקליה (גולש מרוקאי)

שלב 5 מתוך 6

להוסיף כ-2 כוסות מים ולהוסיף את התבלינים ורסק העגבניות.

תקליה (גולש מרוקאי)

שלב 6 מתוך 6

כאשר המים רותחים, להוסיף את כל הבשרים ,להנמיך את הגז ולבשל עוד כ-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל מרוקאי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים