דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תרד מוקרם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תרד מוקרם

תרד מוקרם

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
תבשיל שכבות מקסים של תפוחי אדמה, גבינות ותרד. סוגר ארוחת ערב בריאה ומגוונת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
תרד
1  קילוגרם
תפוחי אדמה מבושלים
1 
בצל בינוני
1  שן
שום
1  כפית
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל או ווסטרשייר
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כף
מרגרינה
250  גרם
גבינת אמנטל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסירים את גיבעולי התרד ושוטפים אותם (אפשר גם להישתמש בקפוא ולהפשיר).
  • שלב 2

    5 דקות
    קוצצים את השום והבצל דק. מאדים את שניהם במרגרינה ומוסיפים את התרד, מתבלים וממשיכים לאדות 5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בנתיים מרסקים את הגבינה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים את תפוחי האדמה כך שיצפו תחתית תבנית או כלי שטוח חסין-אש. מפזרים עליהם את מחצית הגבינה ומעל מסדרים שכבת התרד, מכסים ביתרת הגבינה.
  • שלב 5

    10 דקות
    מקרימים את התבשיל: מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות במשך כ- 10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים עם ביצת עין או חביתה.
תרד מוקרם

שלב 1 מתוך 6

מסירים את גיבעולי התרד ושוטפים אותם (אפשר גם להישתמש בקפוא ולהפשיר).

תרד מוקרם

שלב 2 מתוך 6

קוצצים את השום והבצל דק. מאדים את שניהם במרגרינה ומוסיפים את התרד, מתבלים וממשיכים לאדות 5 דקות.

תרד מוקרם

שלב 3 מתוך 6

בנתיים מרסקים את הגבינה.

תרד מוקרם

שלב 4 מתוך 6

מסדרים את תפוחי האדמה כך שיצפו תחתית תבנית או כלי שטוח חסין-אש. מפזרים עליהם את מחצית הגבינה ומעל מסדרים שכבת התרד, מכסים ביתרת הגבינה.

תרד מוקרם

שלב 5 מתוך 6

מקרימים את התבשיל: מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות במשך כ- 10 דקות.

תרד מוקרם

שלב 6 מתוך 6

מגישים עם ביצת עין או חביתה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה פסטו תרד

    פסטה פסטו תרד

    20 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פסטה קלמרטה עם עגבניות מיובשות ותרד

    פסטה קלמרטה עם עגבניות מיובשות ותרד

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים