המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ורק חצי מכמות השמן. מתבלים במלח ופלפ שחור לפי הטעם. מומלץ לחתוך מעט את עלי התרד והבזיליקום רק כדי להוריד להם את הנפח ואת הפרמזן לגרר מראש.
תוך כדי טחינה מוסיפים בהדרגה שמן זית עד שהפסטו במרקם הרצוי. נסו לא לעבד יתר על המידה את הפסטו מכיוון שאם השמן מתחמם מדי הוא יהפוך למריר.
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומלח עד שהיא מוכנה.
מסננים ומוציאים לקערה גדולה ומערבבים עם הפסטו המוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0