המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מטגנים 2 בצלים בשמן עד הזהבה.
מערבבים את הגבינות (משאירים בצד מעט פתיתי מוצרלה לכיסוי), בצל והתבלינים לבלילה אחידה.
משמנים סיר ג׳חנון ומניחים נייר אפייה בתחתית. מתחילים להרכיב את הפשטידה, השכבה הראשונה היא הפסטה, מעל בלילת גבינות וחוזרים על הפעולה, 3 שכבות. מפזרים מעל פתיתי גבינת מוצרלה.
מכסים עם המכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-45 דקות. מורידים את המכסה לעוד מספר דקות עד להשחמה. מצננים, הופכים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0