דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בשר ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בשר ותפוחי אדמה

פשטידת בשר ותפוחי אדמה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רחל איזק
מאפה שכבות של פירה תפוחי אדמה ובשר, שלא יבייש אף שולחן אירוח או חג

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה מסוג דזירה
4 
ביצה גדולות
3  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח גס
3  כפות
קמח מצה
0.75  קילוגרם
בשר בקר
4 
בצל גדולים
1  כפית
קינמון טחון
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
תבלין לקציצות
3  טיפות
שמן קנולה
1  זר
פטרוזיליה קצוץ דק דק
1 
ביצה
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד לריכוך מקסימלי. מסננים ומועכים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים למחית תפוחי האדמה את התבלינים, קמח המצה והשמן. מערבבים. מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת הבשר: קוצצים את הבצלים, ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. מנמיכים להבה, מוסיפים את שאר המצרכים של המלית, את הביצה מוסיפים בסוף. מערבבים עד שהתערובת אחידה. מורידים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית ומפזרים עליה מעט קמח מצה.
  • שלב 5

    0 דקות
    משטחים 3/4 מכמות תערובת תפוחי האדמה על התבנית המשומנת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את תערובת הבשר על שכבת תפוחי האדמה, ומשטחים באופן אחיד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרטיבים את הידיים, ומניחים את יתרת תערובת תפוחי האדמה על הבשר.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את הביצה הטרופה על הפשטידה, ובעזרת מזלג יוצרים שבילים.
  • שלב 9

    45 דקות
    אופים את הפשטידה בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 170 מעלות במשך 45 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מצננים מעט את הפשטידה ואז חותכים אותה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • אביב
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    60 דקות קל
  • פשטידת כרוב

    פשטידת כרוב

    80 דקות בינוני
  • פשטידת ברוקולי ופטריות

    פשטידת ברוקולי ופטריות

    90 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים