דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת ברוקולי ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת ברוקולי ופטריות

פשטידת ברוקולי ופטריות

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידת ברוקולי ופטריות, טעימה חלבית ורכה, שמכינים בקלות ובקלילות
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
ברוקולי טרי
2 
בצל גדולים, קצוצים גס
1  כוס
שמן קנולה
0.5  סלסילה
פטריות שמפיניון טריות, קצוצות גס
0.5  סלסילה
פטריות שמפיניון משומרות
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
3 
ביצה
250  גרם
גבינה לבנה 5%
1 
גבינת קשקבל מגוררת
1  כפית
מלח
2  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    חולטים את הברוקולי עד ריכוך (ניתן להשתמש בברוקלי קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). יש להיזהר לא לבשלם יתר על המידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים את הבצלים בשמן בסיר גדול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הברוקולי המסונן, חצי כוס קמח מצה/פירורי לחם, ביצים, גבינה, חצי כוס גבינה מגוררת ואבקת מרק בצל ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית משומנת וזורים מעל את פירורי הלחם (או קמח המצה) הנותרים ושארית הגבינה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כ-45 דקות, עד שהפשטידה תופחת ומשחימה.
פשטידת ברוקולי ופטריות

שלב 1 מתוך 7

חולטים את הברוקולי עד ריכוך (ניתן להשתמש בברוקלי קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). יש להיזהר לא לבשלם יתר על המידה.

פשטידת ברוקולי ופטריות

שלב 2 מתוך 7

מזהיבים את הבצלים בשמן בסיר גדול.

פשטידת ברוקולי ופטריות

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים לסיר את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד להזהבה.

פשטידת ברוקולי ופטריות

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים לסיר את הברוקולי המסונן, חצי כוס קמח מצה/פירורי לחם, ביצים, גבינה, חצי כוס גבינה מגוררת ואבקת מרק בצל ומערבבים היטב.

פשטידת ברוקולי ופטריות

שלב 5 מתוך 7

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

פשטידת ברוקולי ופטריות

שלב 6 מתוך 7

יוצקים את התערובת לתבנית משומנת וזורים מעל את פירורי הלחם (או קמח המצה) הנותרים ושארית הגבינה.

פשטידת ברוקולי ופטריות

שלב 7 מתוך 7

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כ-45 דקות, עד שהפשטידה תופחת ומשחימה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים