דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בטטה וכרובית משודרגת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

(2)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: זוהר לוסטיגר-בשן
פשטידה בריאה ומפנקת, פתרון מושלם לארוחת ערב מהירה וטעימה
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בטטה מבושלת חצי בישול וחתוכה לקוביות
1 
כרובית מופרדת לפרחים ומבושלת חצי בישול
1  גביע
גבינת קוטג' 9%
1  קופסא
יוגורט סמיך (4.5% שומן)
0.5  כוס
חלב
0.5  כוס
טחינה
1 
ביצה
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון מגורר
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
  • שלב 2

    5 דקות
    שמים בקערה גדולה את גבינת הקוטג' עם היוגורט (ניתן להמיר את היוגורט בגביע גבינה לבנה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החלב, הטחינה, הביצה, 1/2 כוס מפירורי הלחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הכרובית והבטטה ומערבבים שנית.
  • שלב 4

    45 דקות
    מעבירים את התערובת לתבנית חסינת חום (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ), מפזרים מעל את פירורי הלחם שנותרו ואופים כ-45 דקות עד הזהבה.
פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

שלב 1 מתוך 4

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

שלב 2 מתוך 4

שמים בקערה גדולה את גבינת הקוטג' עם היוגורט (ניתן להמיר את היוגורט בגביע גבינה לבנה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החלב, הטחינה, הביצה, 1/2 כוס מפירורי הלחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הכרובית והבטטה ומערבבים שנית.

פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

שלב 4 מתוך 4

מעבירים את התערובת לתבנית חסינת חום (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ), מפזרים מעל את פירורי הלחם שנותרו ואופים כ-45 דקות עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים