דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת כרוב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת כרוב

פשטידת כרוב

(1)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידת כרוב עשירה ומשביעה, אפשר לנסות את אותו המתכון עם כרובית
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב בינוני קצוץ דק
1 
בצל גדול קצוץ דק
4  שיני
שום קצוצות דק
0.33  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
4 
ביצה קשה
4  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל בשמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבצל זהוב, מוסיפים את הכרוב הקצוץ. מתבלים במלח והרבה מאוד פלפל שחור ומטגנים עד להזהבה. מערבבים מעת לעת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    בוחשים פנימה את הביצים והקמח.
  • שלב 5

    60 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת ואופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שמשחים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    אגב, באותה דרך אפשר להכין גם מכרובית. והמהדרין יוסיפו סלסלת פטריות.
פשטידת כרוב

שלב 1 מתוך 6

מזהיבים את הבצל בשמן.

פשטידת כרוב

שלב 2 מתוך 6

כשהבצל זהוב, מוסיפים את הכרוב הקצוץ. מתבלים במלח והרבה מאוד פלפל שחור ומטגנים עד להזהבה. מערבבים מעת לעת.

פשטידת כרוב

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מסירים מהאש ומצננים מעט.

פשטידת כרוב

שלב 4 מתוך 6

בוחשים פנימה את הביצים והקמח.

פשטידת כרוב

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת ואופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שמשחים היטב.

פשטידת כרוב

שלב 6 מתוך 6

אגב, באותה דרך אפשר להכין גם מכרובית. והמהדרין יוסיפו סלסלת פטריות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ד דנה

ממש אין צורך לטגן את הבצל. הוספתי שמיר וכוסברה, ומתבלינים הוספתי אבקת שום ופפריקה מתוקה. יצא מושלם!

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים