דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ענת ראובני
אורז פרסי ברוטב עשיר ומיוחד של חצילים, חבושים ורימונים, שמומלץ להגיש גם עם רצועות פרגית או בקר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל קצוצים
1  קילוגרם
אורז בסמטי
0.25  כוס
שמן קנולה
4 
תפוח אדמה לבנים חתוכים לקוביות
1 
פנים של חציל גדול חתוך לקוביות
3 
חבוש חתוכים לקוביות
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2.5  כוסות
מים רותחים
2  כוסות
מיץ רימונים
0.5  כפית
כורכום
1  כפית
פלפל
2  כוסות
שעועית אדומה מבושלת
0.5  כוס
גרגירי חומוס מבושלים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים הקצוצים ברבע כוס שמן לגוון זהוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים קוביות תפוחי אדמה. מבשלים עד לריכוך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את המים הרותחים, התבלינים ואבקת המרק.
  • שלב 4

    15 דקות
    את קוביות החצילים והחבושים מטגנים בשמן עמוק ומוסיפים לסיר. מבשלים כ-15 דקות,
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את מיץ הרימונים, שעועית, גרגירי חומוס. טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    את המנה יוצקים על מצע של אורז פרסי בצלחת אישית. מפזרים גרעיני רימון לקישוט.
אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצלים הקצוצים ברבע כוס שמן לגוון זהוב.

אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים קוביות תפוחי אדמה. מבשלים עד לריכוך.

אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את המים הרותחים, התבלינים ואבקת המרק.

אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

שלב 4 מתוך 6

את קוביות החצילים והחבושים מטגנים בשמן עמוק ומוסיפים לסיר. מבשלים כ-15 דקות,

אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את מיץ הרימונים, שעועית, גרגירי חומוס. טועמים ומתקנים תיבול.

אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

שלב 6 מתוך 6

את המנה יוצקים על מצע של אורז פרסי בצלחת אישית. מפזרים גרעיני רימון לקישוט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים