דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה עם טונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה עם טונה

פסטה עם טונה

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
פסטה עם טונה קלה להכנה וטעימה בתיבול בצל, שום, פלפל חריף, אורגנו ועוד.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה (500 גרם)
2  כפות
שמן זית
2  שיני
שום קצוצות
1  כף
אורגנו
1 
פלפל פרוס
1 
בצל סגול חתוך לקוביות
2  חבילות
טונה משומרת בשמן
3  כפות
מיץ לימון סחוט טרי
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את השום, אורגנו, פלפל חריף ובצל ומטגנים כ-3 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הטונה מהשמן ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים, מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומבשלים דקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים, מכבים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים שוב ומגישים.
פסטה עם טונה

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.

פסטה עם טונה

שלב 2 מתוך 4

מחממים את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את השום, אורגנו, פלפל חריף ובצל ומטגנים כ-3 דק'.

פסטה עם טונה

שלב 3 מתוך 4

מסננים את הטונה מהשמן ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים, מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומבשלים דקה.

פסטה עם טונה

שלב 4 מתוך 4

מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים, מכבים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים שוב ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים