דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל פתיתים כפרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל פתיתים כפרי

תבשיל פתיתים כפרי

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רן .א
תבשיל פתיתים פשוט וקל להכנה עם בצל, גזרים ופלפלים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פתיתים אפויים אורז אסם (500 גרם)
2 
גזר גדולים
2 
פלפל אדום (אפשר בצבעים שונים)
3  כפות
שמן קנולה
1 
בצל
5  כוסות
מים
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הירקות לקוביות קטנות כולל הבצל.
  • שלב 2

    10 דקות
    מניחים סיר גדול על אש בינונית, מחממים שמן ומטגנים את הבצל ושאר הירקות למשך 10 דקות ומערבבים כל הזמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפתיתים ונותנים עוד עירבוב על מנת שהפתיתים יספגו מהשמן והטעם. מוסיפים את המים (5 כוסות) והתבלינים וממשיכים לבשל.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שהמים נעלמים בבישול יש לערבב את הכל.
  • שלב 5

    0 דקות
    לכבות כשהפתיתים עדיין לחים ולכסות עם מכסה ל-5 דק'.
תבשיל פתיתים כפרי

שלב 1 מתוך 5

חותכים את הירקות לקוביות קטנות כולל הבצל.

תבשיל פתיתים כפרי

שלב 2 מתוך 5

מניחים סיר גדול על אש בינונית, מחממים שמן ומטגנים את הבצל ושאר הירקות למשך 10 דקות ומערבבים כל הזמן.

תבשיל פתיתים כפרי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הפתיתים ונותנים עוד עירבוב על מנת שהפתיתים יספגו מהשמן והטעם. מוסיפים את המים (5 כוסות) והתבלינים וממשיכים לבשל.

תבשיל פתיתים כפרי

שלב 4 מתוך 5

לאחר שהמים נעלמים בבישול יש לערבב את הכל.

תבשיל פתיתים כפרי

שלב 5 מתוך 5

לכבות כשהפתיתים עדיין לחים ולכסות עם מכסה ל-5 דק'.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים