דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר על מצע ירקות בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר על מצע ירקות בתנור

בשר על מצע ירקות בתנור

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ציקי
מנה מפוארת, עשירה בירקות אפויים ובפרוסות בשר עסיסיות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
כתף בקר נתח מס' 5, פרוס לפרוסות
2  כפות
קמח לבן לקימוח הבשר
0.17  כוס
שמן קנולה לטיגון
1 
בצל פרוס
3  שיני
שום כתושות / קצוצות
2 
גזר חתוכים לקוביות גדולות
1 
פנים של חציל חתוך לקוביות גדולות
2 
קישוא חתוכים לקוביות גדולות
2 
עגבנייה חתוכות
1 
פלפל אדום חתןכה לרצועות
3 
תפוח אדמה חתוכים לרבעים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה מתוקה/חריפה, אפשר גם 2 כפיות
1  קורט
צ'ילי גרוס גרוס לא חובה
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
3  כפות
שמן קנולה
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, ומוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות והגמבה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את שאר הירקות, מכסים את הסיר, ומבשלים 1/2 שעה בערך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורידים מהאש, מפזרים את הירקות בתבנית אפייה.
  • שלב 4

    2 דקות
    מחממים שמן במחבת, טובלים את פרוסות הבשר בקמח, ומטגנים עד להשחמה קלה משני הצדדים, 2 דקות בערך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את הפרוסות בשר על מצע הירקות, ומכסים את התבנית בנייר כסף.
  • שלב 6

    45 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות, מסירים את נייר הכסף, וממשיכים לאפות כעשרים דקות נוספות עד להשחמה קלה (מי שלא אוהב שחום אפשר להשאיר את הנייר). בתיאבון!
בשר על מצע ירקות בתנור

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, ומוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות והגמבה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה.

בשר על מצע ירקות בתנור

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את שאר הירקות, מכסים את הסיר, ומבשלים 1/2 שעה בערך.

בשר על מצע ירקות בתנור

שלב 3 מתוך 6

מורידים מהאש, מפזרים את הירקות בתבנית אפייה.

בשר על מצע ירקות בתנור

שלב 4 מתוך 6

מחממים שמן במחבת, טובלים את פרוסות הבשר בקמח, ומטגנים עד להשחמה קלה משני הצדדים, 2 דקות בערך.

בשר על מצע ירקות בתנור

שלב 5 מתוך 6

מניחים את הפרוסות בשר על מצע הירקות, ומכסים את התבנית בנייר כסף.

בשר על מצע ירקות בתנור

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות, מסירים את נייר הכסף, וממשיכים לאפות כעשרים דקות נוספות עד להשחמה קלה (מי שלא אוהב שחום אפשר להשאיר את הנייר). בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • טאפסים
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים