דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
מוס חלבה ואגוזים שמדהים גם בגרסה חלבית וגם פרווה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
חלב
5  כפות
סוכר לבן
5 
חלמון
4  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כפות
קמח תירס
100  גרם
חלווה מפוררת
200  גרם
שוקולד לבן
2  מיכלים
שמנת להקצפה צמחית להקצפה
80  גרם
אבקת קלויים וקצוצים גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את החלב או הריצ'. מערבבים בקערה את החלמונים עם הסוכר, קונפלור ואינסטנט פודינג, ומוזגים את הריצ'/החלב החם לתערובת החלמונים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בוחשים היטב בסיר את התערובת ומבשלים עד להסמכה. מוסיפים חלבה מפוררת ושוקולד (לבן לגרסה חלבית ומריר-פרווה לגרסת פרווה). מערבבים ומקררים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה נפרדת, מקציפים את שני מכלי הריצ' לקצף יציב ומקפלים לתערובת החלבה והשוקולד. מוסיפים את האגוזים ויוצקים לתבניות אישיות, רצוי מסיליקון, ומקפיאים.
  • שלב 4

    1 דקות
    לגרסת פרווה - המירו את החלב לשמנת צמחית ואת השוקולד הלבן בשוקולד מריר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

שלב 1 מתוך 4

מחממים את החלב או הריצ'. מערבבים בקערה את החלמונים עם הסוכר, קונפלור ואינסטנט פודינג, ומוזגים את הריצ'/החלב החם לתערובת החלמונים.

מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

שלב 2 מתוך 4

בוחשים היטב בסיר את התערובת ומבשלים עד להסמכה. מוסיפים חלבה מפוררת ושוקולד (לבן לגרסה חלבית ומריר-פרווה לגרסת פרווה). מערבבים ומקררים היטב.

מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

שלב 3 מתוך 4

בקערה נפרדת, מקציפים את שני מכלי הריצ' לקצף יציב ומקפלים לתערובת החלבה והשוקולד. מוסיפים את האגוזים ויוצקים לתבניות אישיות, רצוי מסיליקון, ומקפיאים.

מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

שלב 4 מתוך 4

לגרסת פרווה - המירו את החלב לשמנת צמחית ואת השוקולד הלבן בשוקולד מריר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    140 דקות מאתגר
  • קובה עם חומוס

    קובה עם חומוס

    140 דקות בינוני
  • עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

    עוגת מוס קפוצ'ינו (אלונה) ומצדה

    100 דקות קל
  • מרק ירקות וגרגירי חומוס

    מרק ירקות וגרגירי חומוס

    80 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים