דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חומוס ועדשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חומוס ועדשים

מרק חומוס ועדשים

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גם מזין וגם טעים: מרק עם חומוס, עדשים, גזר, תפוחי אדמה וירקות שורש

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
גרגירי חומוס יבשים
100  גרם
עדשים ירוקות
2 
בצל מקולפים וקצוצים דק
0.33  כוס
שמן קנולה
2 
גזר מקולפים ופרוסים
1 
תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1  זר
פטרוזיליה עם העלים
1  זר
סלרי קטן, מקולף
4  שיני
שום שלמות, מקולפות
3  כפות
רסק עגבניות
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
8  גבעולים
כוסברה אם רוצים
2  כפות
קמח לבן
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  קורט
מלח
8  כוסות
מים
5  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.17  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את פולי החומוס ואת העדשים בקערה גדולה עם הרבה מים, למשך 24 שעות לפני הבישול.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים בשמן עד לגוון חום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את פולי החומוס והעדשים ומוסיפים אותם לבצלים המטוגנים, יחד עם הגזרים, תפוחי האדמה, השורשים, השום, רסק העגבניות, הסויה ועלי הכוסברה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים בבחישה את הקמח ואת מרק התיבול, מתבלים במלח ובפלפל, יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. בוחשים מעת לעת.
  • שלב 5

    120 דקות
    מבשלים על אש נמוכה כ-120 דקות, או עד שהחומוס רך דיו.
  • שלב 6

    0 דקות
    מתבלים ברוטב הצ'ילי ומגישים חם. בתיאבון!
מרק חומוס ועדשים

שלב 1 מתוך 6

משרים את פולי החומוס ואת העדשים בקערה גדולה עם הרבה מים, למשך 24 שעות לפני הבישול.

מרק חומוס ועדשים

שלב 2 מתוך 6

מטגנים את הבצלים בשמן עד לגוון חום.

מרק חומוס ועדשים

שלב 3 מתוך 6

מסננים את פולי החומוס והעדשים ומוסיפים אותם לבצלים המטוגנים, יחד עם הגזרים, תפוחי האדמה, השורשים, השום, רסק העגבניות, הסויה ועלי הכוסברה.

מרק חומוס ועדשים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים בבחישה את הקמח ואת מרק התיבול, מתבלים במלח ובפלפל, יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. בוחשים מעת לעת.

מרק חומוס ועדשים

שלב 5 מתוך 6

מבשלים על אש נמוכה כ-120 דקות, או עד שהחומוס רך דיו.

מרק חומוס ועדשים

שלב 6 מתוך 6

מתבלים ברוטב הצ'ילי ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים