דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שניצל עגל משובח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שניצל עגל משובח

שניצל עגל משובח

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: Rachel Goldshtein Geffen
השניצל הכי טעים בעיר: נתחי עגל חלב בציפוי פירורי פנקו עם נגיעות חרדל. פשוט ללקק את האצבעות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
שייטל עגל חלב
2  כוסות
שמן קנולה
3  כפות
שמן זית
3  כפות
מיץ לימון סחוט טרי
1 
לימון
2  עלים
תימין
0  לפי הטעם
מלח
2 
ביצה טרופות
1  כף
חרדל
0.5  כוס
קמח לבן
1.5  כוסות
פירורי לחם פנקו פירורית
1 
לימון להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בכלי רחב שמן זית, מיץ לימון וקליפת לימון מגורדת.
  • שלב 2

    60 דקות
    משרים בתערובת את ארבעת נתחי עגל החלב למשך 60 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הציפוי: טורפים את הביצים עם החרדל. בצלחת אחרת מערבבים קמח עם מעט מלח ופלפל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים את הצלחות לפי הסדר הבא: הכי קרוב למחבת שמים את הצלחת השטוחה עם פירורי הפנקו, אחריה צלחת ביצים טרופות, אחריה הקמח ובסוף הכלי עם פרוסות הבשר.
  • שלב 6

    10 דקות
    טובלים את פרוסת בשר משני צידיה בקמח ומנערים עודפי קמח. טובלים את הנתח בביצה הטרופה, משני הצדדים ומיד אחר כך בפירורי הפנקו (ניתן להשתמש גם בפירורית זהב במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), כך שפרוסת הבשר תהיה ומצופה היטב משני הצדדים בשכבה אחידה.
  • שלב 7

    4 דקות
    מכניסים מיד למחבת עם השמן החם ומטגנים יפה משני הצדדים 4 דקות מכל צד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את הנתח המטוגן מהמחבת, מניחים על שלוש שכבות של נייר סופג לספיגת עודפי שמן.
  • שלב 9

    0 דקות
    מטפטפים מיץ לימון ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שניצל תירס טבעול עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

    שניצל תירס טבעול עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

    30 דקות קל
  • שניצלים ופירה לחופש הגדול

    שניצלים ופירה לחופש הגדול

    30 דקות קל
  • רצועות שניצל טופו על מצע נודלס

    רצועות שניצל טופו על מצע נודלס

    20 דקות קל
  • קציצות שניצל ברוטב בקלי קלות

    קציצות שניצל ברוטב בקלי קלות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים