דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
חבושים אפויים ברוטב רימונים, ממלואים בבשר טחון. מנה חגיגית וטעימה לראש השנה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
חבוש
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון, בקר או כבש
1 
בצל קצוץ
1  כוס
כוסברה קצוצה
2  שיני
שום קצוצות
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
4  כפות
צנוברים
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.5  כוס
רכז רימונים
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
מיץ לימון
3  כוסות
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
רימון
1  כף
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרוקנים את החלק הפנימי (יחד עם הגרעינים) של החבושים בעזרת כף פריזאית כך שמתקבלות "קעריות" חבושים בעובי של כ-1 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המילוי, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מכינים מהתערובת 12 קציצות. ממלאים כל חצי חבוש בקציצה ומהדקים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים את חצאי החבושים הממולאים בתבנית חסינת חום בתנור, יוצקים עליהם את הנוזלים, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כ-30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים ל-160 מעלות ואופים עוד כ-90 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לפני ההגשה, מפזרים מעל גרגירי רימון.
  • שלב 7

    0 דקות
    גיוון: אפשר לוותר על החבושים ולהכין קציצות - במקרה כזה יוצרים קציצות מהתערובת ומבשלים בסיר עם הרוטב.
חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

שלב 1 מתוך 7

מרוקנים את החלק הפנימי (יחד עם הגרעינים) של החבושים בעזרת כף פריזאית כך שמתקבלות "קעריות" חבושים בעובי של כ-1 ס"מ.

חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

שלב 2 מתוך 7

מערבבים את חומרי המילוי, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מכינים מהתערובת 12 קציצות. ממלאים כל חצי חבוש בקציצה ומהדקים.

חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

שלב 3 מתוך 7

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.

חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

שלב 4 מתוך 7

שמים את חצאי החבושים הממולאים בתבנית חסינת חום בתנור, יוצקים עליהם את הנוזלים, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כ-30 דקות.

חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

שלב 5 מתוך 7

מנמיכים ל-160 מעלות ואופים עוד כ-90 דקות.

חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

שלב 6 מתוך 7

לפני ההגשה, מפזרים מעל גרגירי רימון.

חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

שלב 7 מתוך 7

גיוון: אפשר לוותר על החבושים ולהכין קציצות - במקרה כזה יוצרים קציצות מהתערובת ומבשלים בסיר עם הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ברוטב חבושים ושזיפים

    עוף ברוטב חבושים ושזיפים

    130 דקות בינוני
  • אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

    אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

    45 דקות בינוני
  • בשר עם חבושים

    בשר עם חבושים

    45 דקות בינוני
  • חבושים אפויים

    חבושים אפויים

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים