דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חבושים אפויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חבושים אפויים

חבושים אפויים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
מעדן חבושים מבושלים ואפויים. הם רכים, מתוקים ומאוד טעימים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
חבוש גדולים
1  קילוגרם
סוכר לבן
1  כוס
סוכר לבן
2 
לימון סחוטים למיץ טרי
1  כף
קינמון טחון גדושה
12 
ציפורן
0.5  כוס
אגוזים קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים היטב את החבושים וחוצים לשניים. מסירים את הגרעינים ואת הקליפה הקשה.
  • שלב 2

    40 דקות
    מניחים את החבושים בסיר, מוסיפים ק"ג סוכר ומיץ לימון, מכסים במים ומבשלים כ-40 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס.
  • שלב 4

    30 דקות
    מוציאים את החבושים מהסיר (אבל שומרים את הנוזלים), ומסדרים אותם בתבנית אפייה כך שהחלק החתוך כלפי מטה. מוסיפים מעט מנוזלי הבישול, כך שיגיעו עד לקצה החבוש. מחדירים ציפורן לכל חבוש, מפזרים מעל את חצי כוס הסוכר והקינמון ואופים 30 דקות בתנור.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים מעל את האגוזים ומגישים חם - או קר בתוספת גלידה או קצפת.
חבושים אפויים

שלב 1 מתוך 5

שוטפים היטב את החבושים וחוצים לשניים. מסירים את הגרעינים ואת הקליפה הקשה.

חבושים אפויים

שלב 2 מתוך 5

מניחים את החבושים בסיר, מוסיפים ק"ג סוכר ומיץ לימון, מכסים במים ומבשלים כ-40 דקות.

חבושים אפויים

שלב 3 מתוך 5

מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס.

חבושים אפויים

שלב 4 מתוך 5

מוציאים את החבושים מהסיר (אבל שומרים את הנוזלים), ומסדרים אותם בתבנית אפייה כך שהחלק החתוך כלפי מטה. מוסיפים מעט מנוזלי הבישול, כך שיגיעו עד לקצה החבוש. מחדירים ציפורן לכל חבוש, מפזרים מעל את חצי כוס הסוכר והקינמון ואופים 30 דקות בתנור.

חבושים אפויים

שלב 5 מתוך 5

מפזרים מעל את האגוזים ומגישים חם - או קר בתוספת גלידה או קצפת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

    חבושים ממולאים בשר ברוטב רימונים

    180 דקות בינוני
  • עוף ברוטב חבושים ושזיפים

    עוף ברוטב חבושים ושזיפים

    130 דקות בינוני
  • אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

    אורז פרסי ברוטב רימונים וחבושים

    45 דקות בינוני
  • בשר עם חבושים

    בשר עם חבושים

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים