דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוס תותים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוס תותים

מוס תותים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קינוח בטוח: שלוש שכבות תותים מפתות - מוס, גאנש, ולעיטור - טעם תות מצופה שוקולד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
תות שדה
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.25  כוס
סוכר לבן
1  כף
ליקר
12 
תות שדה עם העוקץ, או 6 תותים בינוניים
100  גרם
שוקולד מריר שבור לקוביות
50  גרם
שוקולד חלב לבן/חלב/מריר
30  מיליליטר
שמנת מתוקה
2  עלים
נענע לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים לקערת מערבל את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ו-שני שליש ממחית התותים, ומערבלים עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את הליקר ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לכוסות יין נאות, ומניחים במקרר עד להגשה.
  • שלב 3

    0 דקות
    שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ. מעבירים למיכל מעבד מזון ומעבדים למחית. משתמשים רק בכמות של שתי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מביאים שמנת מתוקה לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד, מערבבים לאחידות. יוצקים כפית על כל מנת מוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממיסים בקערה בינונית את השוקולד מעל לסיר עם אדים. טובלים כל מחצית תות בשוקולד המומס.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקשטים כל כוס בתות מצופה בשוקולד ובעלי נענע. בתיאבון!
מוס תותים

שלב 1 מתוך 6

מעבירים לקערת מערבל את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ו-שני שליש ממחית התותים, ומערבלים עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את הליקר ומערבבים.

מוס תותים

שלב 2 מתוך 6

מעבירים לכוסות יין נאות, ומניחים במקרר עד להגשה.

מוס תותים

שלב 3 מתוך 6

שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ. מעבירים למיכל מעבד מזון ומעבדים למחית. משתמשים רק בכמות של שתי.

מוס תותים

שלב 4 מתוך 6

מביאים שמנת מתוקה לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד, מערבבים לאחידות. יוצקים כפית על כל מנת מוס.

מוס תותים

שלב 5 מתוך 6

ממיסים בקערה בינונית את השוקולד מעל לסיר עם אדים. טובלים כל מחצית תות בשוקולד המומס.

מוס תותים

שלב 6 מתוך 6

מקשטים כל כוס בתות מצופה בשוקולד ובעלי נענע. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר עם חומוס

    מרק בשר עם חומוס

    120 דקות קל
  • עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    240 דקות מאתגר
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    40 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים