דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות גרנולה של קרין גורן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות גרנולה של קרין גורן

עוגיות גרנולה של קרין גורן

(2)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: שרית פשה
עוגיות גרנולה עסיסיות, טעימות וכיפיות ליד הקפה או התה, לילדים ומבוגרים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה רכה
120  גרם
סוכר לבן
240  גרם
סוכר חום
2 
ביצה
230  גרם
קמח לבן
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
סודה לשתייה
1  כפית
קינמון טחון
3  כוסות
שיבולת שועל
1  כוס
צימוקים
0.5  כוס
אגוזי מלך שבורים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים ומעבדים לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בעזרת כף גלידה קפיצית, יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם אין לכם כף גלידה קפיצית, מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג).
  • שלב 5

    15 דקות
    אופים בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע.
עוגיות גרנולה של קרין גורן

שלב 1 מתוך 5

במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.

עוגיות גרנולה של קרין גורן

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הביצים ומעבדים לתערובת אחידה.

עוגיות גרנולה של קרין גורן

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.

עוגיות גרנולה של קרין גורן

שלב 4 מתוך 5

בעזרת כף גלידה קפיצית, יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם אין לכם כף גלידה קפיצית, מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג).

עוגיות גרנולה של קרין גורן

שלב 5 מתוך 5

אופים בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ד דידי

כן

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים