מוסיפים את הגבינה, שום, פלפל, מלח וחלב, וטורפים לתערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את החמאה על להבה בינונית ושופכים את תערובת הביצים אל המחבת.
שלב 4
0 דקות
אחרי דקה הופכים את החביתה לעוד 1/2 דקה ומוציאים את החביתה.
שלב 5
2 דקות
מטגנים את פרוסות הלחם על המחבת 2 דקות. אם משתמשים בלחמניה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), חוצים אותה ומטגנים אותה.
שלב 6
0 דקות
מניחים את החביתה בין 2 פרוסות הלחם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0