דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אלפחורס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אלפחורס

אלפחורס

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קורל וקנין
העוגיות הדרום אמריקאיות שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
קורנפלור
3 
ביצה
200  גרם
מרגרינה אן חמאה רכה
1  כוס
סוכר לבן
2  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
2  כפות
תמצית וניל
500  גרם
ריבת חלב למילוי
0  לפי הטעם
קוקוס טחון לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להקציף מחמאה/חמאה עם הסוכר עד קבלת תערובת אורירית
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים בהדרגה - אחד אחד וממשיכים בהקצפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף לקערה את הווניל, קורנפלור, אבקת אפיה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד .
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הבצק בצד כעשר דק למנוחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לרדד עלה לעובי 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 3-4 ס"מ, מסדרים בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני.
  • שלב 6

    15 דקות
    אופים כ- 15 דקות בחום 170 מעלות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות.
  • שלב 8

    0 דקות
    ממלאים עוגיה בכפית ריבת חלב, מכסים בעוגיה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה יוצאת קצת לשוליים ומגלגלים בקוקוס ( כמו גלגל ) .
אלפחורס

שלב 1 מתוך 8

להקציף מחמאה/חמאה עם הסוכר עד קבלת תערובת אורירית

אלפחורס

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את הביצים בהדרגה - אחד אחד וממשיכים בהקצפה.

אלפחורס

שלב 3 מתוך 8

להוסיף לקערה את הווניל, קורנפלור, אבקת אפיה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד .

אלפחורס

שלב 4 מתוך 8

מניחים את הבצק בצד כעשר דק למנוחה.

אלפחורס

שלב 5 מתוך 8

לרדד עלה לעובי 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 3-4 ס"מ, מסדרים בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני.

אלפחורס

שלב 6 מתוך 8

אופים כ- 15 דקות בחום 170 מעלות.

אלפחורס

שלב 7 מתוך 8

מוציאים ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות.

אלפחורס

שלב 8 מתוך 8

ממלאים עוגיה בכפית ריבת חלב, מכסים בעוגיה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה יוצאת קצת לשוליים ומגלגלים בקוקוס ( כמו גלגל ) .

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אלפחורס קלות להכנה

    אלפחורס קלות להכנה

    60 דקות בינוני
  • עוגיות ארגנטיניות (אלפחורס)

    עוגיות ארגנטיניות (אלפחורס)

    80 דקות בינוני
  • אלפחורס בגלידת ריבת חלב

    אלפחורס בגלידת ריבת חלב

    30 דקות בינוני
  • אלפחורס של סבתא

    אלפחורס של סבתא

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים