דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בשר עם זיתים ועגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בשר עם זיתים ועגבניות

קדירת בשר עם זיתים ועגבניות

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גלית בנבנישתי
תבשיל בשר עם עגבניות וזיתים, בבישול איטי שמרכך את הבשר ומעשיר את הטעם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
4 
עגבנייה קצוצות
2 
בצל גדולים פרוסים דק
200  גרם
זיתים מגולענים (רצוי שחורים כמו קלמטה)
4  שיני
שום קצוצות
2  כוסות
מרק צח עם אבקת מרק תיבול
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
3  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר כבד מחממים רבע כוס שמן זית ומשחימים את קוביות הבשר. מוציאים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים באותו סיר את הבצל והשום. נזהרים לא לחרוך השום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים לסיר את הבשר. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים. מוסיפים גם זיתים ותבלינים. מוסיפים את שתי כוסות המרק ומרתיחים.
  • שלב 4

    150 דקות
    מכסים את הסיר, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 150 דקות עד שהבשר מתרכך.
  • שלב 5

    0 דקות
    אם רוצים, מקשטים בפטרוזיליה.
קדירת בשר עם זיתים ועגבניות

שלב 1 מתוך 5

בסיר כבד מחממים רבע כוס שמן זית ומשחימים את קוביות הבשר. מוציאים לקערה.

קדירת בשר עם זיתים ועגבניות

שלב 2 מתוך 5

מטגנים באותו סיר את הבצל והשום. נזהרים לא לחרוך השום.

קדירת בשר עם זיתים ועגבניות

שלב 3 מתוך 5

מחזירים לסיר את הבשר. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים. מוסיפים גם זיתים ותבלינים. מוסיפים את שתי כוסות המרק ומרתיחים.

קדירת בשר עם זיתים ועגבניות

שלב 4 מתוך 5

מכסים את הסיר, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 150 דקות עד שהבשר מתרכך.

קדירת בשר עם זיתים ועגבניות

שלב 5 מתוך 5

אם רוצים, מקשטים בפטרוזיליה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים