המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר גדול ורחב עם מעט שמן, מוסיפים לסיר את קוביות הבשר, ושוקי העוף, ומטגנים על להבה נמוכה במשך כ-10 דקות.
מוציאים את הבשר והשוקיים מהסיר, ומניחים בצד בקערה.
מוסיפים לסיר את הקבנוס, וצורבים על להבה נמוכה במשך כשלוש דקות. מוציאים ומניחים בצלחת.
מוסיפים לסיר 4 כפות שמן זית, ומטגנים כל ירק במשך כשתי דקות, לפי הסדר הבא: בצל, גזר, סלרי ושום.
מסננים את הגריסים, ומוסיפים אותן לסיר עם הירקות. מתבלים ומערבבים. מניחים מעל הגריסים את שוקי העוף, הבשר והנקניקיות. יוצקים יין ואת ציר הבקר, עד לכיסוי הבשר, ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר במכסה, ומבשלים במשך שלוש שעות וחצי על להבה נמוכה.
הקדירה מוכנה כששוקי העוף והבשר רכים, ומתפרקות בקלות מהעצם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0