לסיר רחב יוצקים שמן זית ומטגנים את הבצל 20 דקות על אש נמוכה עד להשחמה.
שלב 2
90 דקות
מוסיפים את נתחי הטלה אל הסיר עם הבצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים בהרט, סוכר חום ומלח לפי הטעם, מערבבים מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
שלב 3
5 דקות
לאחר שהבשר התבשל מוציאים אותו מהסיר עם הנוזלים והבצל ומפרקים אותו מהעצם, את העצם זורקים ושומרים את הבשר.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים לסיר חזרה את הבשר יחד עם הפתיתים והשמיר. אם יש צורך להוסיף נוזלים מוסיפים.
שלב 5
20 דקות
מבשלים 20 דקות על אש בינונית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
כתוב ביקורת