דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: סבינה ולדמן
מקסיקו זה כאן! חגיגה משגעת וטעימה של תירס, אבוקדו, ליים, כוסברה ופלפלים בתוך טורטייה. לגלגל ולהתמכר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
שניצל תירס
0.5 
לימון
2  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0.5 
בצל סגול
4 
עגבנייה
1 
פלפל צהוב
0.5 
פלפל ירוק
0.5  כוס
כוסברה
4 
טורטייה תירס
0.5 
לימון
2  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
פלפל
1 
אבוקדו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    12 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה, צולים בתנור כ-12 דקות, עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מצננים, וחותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    קולפים את האבוקדו ומועכים גס בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, שמן זית, מלח ופלפל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערה נפרדת יחד את העגבניות, פלפלים, בצל סגול, כוסברה, לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
  • שלב 5

    5 דקות
    מחממים קלות את הטורטיות בתנור החם, כ-5 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים בכף גדושה של אבוקדו. מפזרים במרכז סלט פלפלים, ומעל את רצועות השניצל. מגלגלים ומגישים מיד. בתיאבון!
טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה, צולים בתנור כ-12 דקות, עד להזהבה.

טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

שלב 2 מתוך 6

מצננים, וחותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.

טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

שלב 3 מתוך 6

קולפים את האבוקדו ומועכים גס בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, שמן זית, מלח ופלפל.

טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

שלב 4 מתוך 6

מערבבים בקערה נפרדת יחד את העגבניות, פלפלים, בצל סגול, כוסברה, לימון, שמן זית, מלח ופלפל.

טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

שלב 5 מתוך 6

מחממים קלות את הטורטיות בתנור החם, כ-5 דקות.

טורטייה עם רצועות שניצל תירס טבעול, אבוקדו, סלסה פלפלים וכוסברה

שלב 6 מתוך 6

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים בכף גדושה של אבוקדו. מפזרים במרכז סלט פלפלים, ומעל את רצועות השניצל. מגלגלים ומגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • אוכל אמריקאי
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    50 דקות בינוני
  • רול טורטייה עם סלמון ואגס

    רול טורטייה עם סלמון ואגס

    15 דקות בינוני
  • טורטייה עם ריקוטה

    טורטייה עם ריקוטה

    15 דקות בינוני
  • טורטייה עם עוף מוקפץ וירקות

    טורטייה עם עוף מוקפץ וירקות

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים