המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את האורז במים רותחים. מעבירים את האורז לקערה עם מי מלח, ומשרים למשך 5 שעות, או ללילה. שעה לפני ההגשה, מסננים את האורז ושוטפים היטב.
שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח, ומרתיחים. מבשלים את האורז 8 דקות, או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים, ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן, מכסים את הסיר במגבת ומכסה, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דק'. תפוחי האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים. בתיאבון! *ניתן להמיר את השמן ב-50 גרם חמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0