דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז פאדג' שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז פאדג' שוקולד

בראוניז פאדג' שוקולד

(2)
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
בראוניז שוקולדיים במרקם פאדג'י ממכר שאהוב על גדולים וקטנים כאחד

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
שוקולד מריר
150  גרם
חמאה (לגרסה פרווה - נטורינה או שמן קוקוס)
300  גרם
סוכר לבן
3 
ביצה גדולות
1  כפית
תמצית וניל
110  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
40  גרם
פודינג שוקולד 88 גר'
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    10 דקות
    ממיסים חמאה עם שוקולד ומקררים כ-10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים יחד את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה (במטרפה). מוסיפים את תמצית הווניל והשוקולד המומס, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח ואת שאר המרכיבים, ומערבבים עד שכל החומרים נבלעים בתערובת.
  • שלב 4

    25 דקות
    יוצקים לתבנית משומנת (תבנית אפייה מלבנית 25*28 (אלומיניום חד פעמית) או תבנית מרובעת 25 ס"מ), ואופים 25-28 דקות (אין צורך יותר!). מעבירים למקפיא.
  • שלב 5

    0 דקות
    במידה ורוצים חיתוך מדויק, מומלץ לחתוך לקוביות בעודה קפואה ואז להפשיר לטמפרטורת החדר ולהגיש.
  • שלב 6

    0 דקות
    הצעה: ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס במגוון טעמים - אגוזי מלך/פקאנים, או כל תוספת שאוהבים. 50 גרם מהתוספת מכניסים לבלילה ו-50 גרם מפזרים מעל. בתיאבון!
בראוניז פאדג' שוקולד

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

בראוניז פאדג' שוקולד

שלב 2 מתוך 6

ממיסים חמאה עם שוקולד ומקררים כ-10 דקות.

בראוניז פאדג' שוקולד

שלב 3 מתוך 6

טורפים יחד את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה (במטרפה). מוסיפים את תמצית הווניל והשוקולד המומס, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח ואת שאר המרכיבים, ומערבבים עד שכל החומרים נבלעים בתערובת.

בראוניז פאדג' שוקולד

שלב 4 מתוך 6

יוצקים לתבנית משומנת (תבנית אפייה מלבנית 25*28 (אלומיניום חד פעמית) או תבנית מרובעת 25 ס"מ), ואופים 25-28 דקות (אין צורך יותר!). מעבירים למקפיא.

בראוניז פאדג' שוקולד

שלב 5 מתוך 6

במידה ורוצים חיתוך מדויק, מומלץ לחתוך לקוביות בעודה קפואה ואז להפשיר לטמפרטורת החדר ולהגיש.

בראוניז פאדג' שוקולד

שלב 6 מתוך 6

הצעה: ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס במגוון טעמים - אגוזי מלך/פקאנים, או כל תוספת שאוהבים. 50 גרם מהתוספת מכניסים לבלילה ו-50 גרם מפזרים מעל. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • שוקולד
  • יום הולדת
  • ארוחת בוקר
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים