דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז כשר לפסח (פרווה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז כשר לפסח (פרווה)

בראוניז כשר לפסח (פרווה)

(2)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
בראוניז טעימים וכשרים לפסח במינימום השקעה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד חלב מריר איכותי
200  גרם
מרגרינה בטעם חמאה
200  גרם
סוכר לבן
100  גרם
שקדים טחונים
4 
ביצה
3  כפות
קורנפלור
0.5  כוס
אגוזי מלך קלופים
100  גרם
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את המזולה והשוקולד בפולסים במיקרוגל, או בקערה שממוקמת מעל סיר עם מים מבעבעים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    נותנים לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז מערבבים פנימה את שאר המצרכים.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים לתבנית. מניחים מעל את אגוזי המלך ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים 30 דקות, עד שהחלק העליון מתבקע אבל נשאר לח מבפנים. חשוב לא לאפות יותר מדי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים מהתנור, ונותנים לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שחותכים ואוכלים.
בראוניז כשר לפסח (פרווה)

שלב 1 מתוך 4

ממיסים את המזולה והשוקולד בפולסים במיקרוגל, או בקערה שממוקמת מעל סיר עם מים מבעבעים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

בראוניז כשר לפסח (פרווה)

שלב 2 מתוך 4

נותנים לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז מערבבים פנימה את שאר המצרכים.

בראוניז כשר לפסח (פרווה)

שלב 3 מתוך 4

יוצקים לתבנית. מניחים מעל את אגוזי המלך ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים 30 דקות, עד שהחלק העליון מתבקע אבל נשאר לח מבפנים. חשוב לא לאפות יותר מדי.

בראוניז כשר לפסח (פרווה)

שלב 4 מתוך 4

מוציאים מהתנור, ונותנים לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שחותכים ואוכלים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים