דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טירמיסו פירות יער
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טירמיסו פירות יער

טירמיסו פירות יער

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
טירמיסו בגרסה קצת שונה: עם ביסקוויט אדום ומתוק שבור גס, קרם מסקרפונה אוורירי ופירות יער טריים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
175  גרם
חמאה בטמפ' החדר
80  גרם
אבקת סוכר
2 
חלמון
80  גרם
שקדים טחונים
20  גרם
אבקת אפייה
125  גרם
קמח לבן
1  טיפה
צבע מאכל
2 
חלמון
1  כוס
סוכר לבן (200 גרם)
200  גרם
גבינה 9%
2 
חלמון
125  גרם
שמנת מתוקה
2  כפות
פירות יער
1  טיפה
פירות יער טריים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, אבקת סוכר מנופה ושקדים טחונים, עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים, ומערבלים עוד כדקה על מהירות בינונית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנפים לתוך קערה את הקמח ואבקת האפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים למיקסר צבע מאכל אדום, קמח ואבקת אפייה, מערבלים כדקה על מהירות נמוכה, עד ליצירת בצק אחיד.
  • שלב 5

    0 דקות
    עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומניחים במקרר למשך שעתיים לפחות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ, מחוררים בעזרת מזלג, ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
  • שלב 7

    12 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 12 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקררים היטב את הביסקוויט ושוברים לחתיכות גסות. מניחים בצד.
  • שלב 9

    0 דקות
    מקציפים במערבל עם וו בלון חלמונים עם מחצית מכמות הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומחית פירות היער ומערבבים בעזרת כף או מרית, עד לקבלת קרם חלק.
  • שלב 11

    0 דקות
    במערבל נקי ויבש לחלוטין, מקציפים חלבונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 12

    0 דקות
    מקפלים בעזרת מרית בעדינות את קציפת החלבונים לתערובת הגבינה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מקציפים את השמנת, עד לקבלת מרקם יוגורט, ומקפלים פנימה.
  • שלב 14

    0 דקות
    מעבירים את הקרם לשק זילוף.
  • שלב 15

    0 דקות
    מזלפים את קרם המסקרפונה פירות יער לתוך כוס ההגשה, וזורים מעל מן הביסקוויט השבור (סבלה ברטון בשפה המקצועית), ממלאים סה"כ שלושת רבעי כוס.
  • שלב 16

    0 דקות
    מייצבים את הקרם כשעתיים במקרר עד להגשה.
  • שלב 17

    0 דקות
    מקשטים עם פירות יער טריים וחתיכות ביסקוויט. בתיאבון!
טירמיסו פירות יער

שלב 1 מתוך 17

מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, אבקת סוכר מנופה ושקדים טחונים, עד לקבלת קרם חלק ואחיד.

טירמיסו פירות יער

שלב 2 מתוך 17

מוסיפים את החלמונים, ומערבלים עוד כדקה על מהירות בינונית.

טירמיסו פירות יער

שלב 3 מתוך 17

מנפים לתוך קערה את הקמח ואבקת האפייה.

טירמיסו פירות יער

שלב 4 מתוך 17

מוסיפים למיקסר צבע מאכל אדום, קמח ואבקת אפייה, מערבלים כדקה על מהירות נמוכה, עד ליצירת בצק אחיד.

טירמיסו פירות יער

שלב 5 מתוך 17

עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומניחים במקרר למשך שעתיים לפחות.

טירמיסו פירות יער

שלב 6 מתוך 17

מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ, מחוררים בעזרת מזלג, ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.

טירמיסו פירות יער

שלב 7 מתוך 17

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 12 דקות.

טירמיסו פירות יער

שלב 8 מתוך 17

מקררים היטב את הביסקוויט ושוברים לחתיכות גסות. מניחים בצד.

טירמיסו פירות יער

שלב 9 מתוך 17

מקציפים במערבל עם וו בלון חלמונים עם מחצית מכמות הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.

טירמיסו פירות יער

שלב 10 מתוך 17

מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומחית פירות היער ומערבבים בעזרת כף או מרית, עד לקבלת קרם חלק.

טירמיסו פירות יער

שלב 11 מתוך 17

במערבל נקי ויבש לחלוטין, מקציפים חלבונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.

טירמיסו פירות יער

שלב 12 מתוך 17

מקפלים בעזרת מרית בעדינות את קציפת החלבונים לתערובת הגבינה.

טירמיסו פירות יער

שלב 13 מתוך 17

מקציפים את השמנת, עד לקבלת מרקם יוגורט, ומקפלים פנימה.

טירמיסו פירות יער

שלב 14 מתוך 17

מעבירים את הקרם לשק זילוף.

טירמיסו פירות יער

שלב 15 מתוך 17

מזלפים את קרם המסקרפונה פירות יער לתוך כוס ההגשה, וזורים מעל מן הביסקוויט השבור (סבלה ברטון בשפה המקצועית), ממלאים סה"כ שלושת רבעי כוס.

טירמיסו פירות יער

שלב 16 מתוך 17

מייצבים את הקרם כשעתיים במקרר עד להגשה.

טירמיסו פירות יער

שלב 17 מתוך 17

מקשטים עם פירות יער טריים וחתיכות ביסקוויט. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טירמיסו קפה מענג

    טירמיסו קפה מענג

    15 דקות בינוני
  • טירמיסו פשוט וקל

    טירמיסו פשוט וקל

    40 דקות בינוני
  • קינוח שכבות טירמיסו

    קינוח שכבות טירמיסו

    30 דקות קל
  • עוגת טירמיסו

    עוגת טירמיסו

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים