דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזנייה בצל ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזנייה בצל ואגוזים

לזנייה בצל ואגוזים

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: חני וייס
לזניה בטעמים עדינים ומיוחדים של שמנת, בצל ואגוזי מלך. תענוג צרוף.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
4 
בצל גדולים, חתוכים לחצאי ירחים
5  שיני
שום פרוסות דק
4  כפות
שמן זית
2  כפות
חמאה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
100  גרם
אגוזי מלך קצוצים
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן הזית ובחמאה, עד לשקיפות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים שום ומטגנים עד להזהבת הבצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת מתוקה ומביאים לרתיחה עדינה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורידים מהאש ומערבבים פנימה את אגוזי המלך.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצרים שכבות: עלי לזניה, מעליהם חצי מתערובת המילוי, שוב עלי לזניה ושוב חצי שכבת מילוי.
  • שלב 6

    30 דקות
    מפזרים מעל את הפרמז'ן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
לזנייה בצל ואגוזים

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל בשמן הזית ובחמאה, עד לשקיפות.

לזנייה בצל ואגוזים

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים שום ומטגנים עד להזהבת הבצל.

לזנייה בצל ואגוזים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת מתוקה ומביאים לרתיחה עדינה.

לזנייה בצל ואגוזים

שלב 4 מתוך 6

מורידים מהאש ומערבבים פנימה את אגוזי המלך.

לזנייה בצל ואגוזים

שלב 5 מתוך 6

יוצרים שכבות: עלי לזניה, מעליהם חצי מתערובת המילוי, שוב עלי לזניה ושוב חצי שכבת מילוי.

לזנייה בצל ואגוזים

שלב 6 מתוך 6

מפזרים מעל את הפרמז'ן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזנייה חלבית

    לזנייה חלבית

    קל
  • לזנייה גבינות חצילים וקישואים קלויים

    לזנייה גבינות חצילים וקישואים קלויים

    בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים