קוצצים את הבצל, מוסיפים לסיר גדול עם מעט שמן, מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר.
שלב 2
0 דקות
מטגנים טוב טוב, מוסיפים מים רותחים (כמעט חצי קומקום) ומביאים לרתיחה.
שלב 3
60 דקות
מנמיכים להבה ומבשלים שעה עד שהבשר מתרכך מעט. מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל עד שהיא מתרככת.
שלב 4
0 דקות
במחבת מטגנים את השום והירק עם מעט שמן לאחר ששטפנו טוב טוב וקצצנו.
שלב 5
40 דקות
מוסיפים את עשבי התיבול לסיר הבשר. מוסיפים לימון סחוט, לימון שחור פרסי ואת הירק שטיגנו. מוסיפים תבלינים: כורכום, פלפל שחור ומעט מרק עוף. מבשלים טוב טוב בערך 40 דקות, לבסוף ממליחים, טועמים ומתקנים תיבול.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
קוצצים את הבצל, מוסיפים לסיר גדול עם מעט שמן, מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר.
שלב 2
מתוך
5
מטגנים טוב טוב, מוסיפים מים רותחים (כמעט חצי קומקום) ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
5
מנמיכים להבה ומבשלים שעה עד שהבשר מתרכך מעט. מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל עד שהיא מתרככת.
שלב 4
מתוך
5
במחבת מטגנים את השום והירק עם מעט שמן לאחר ששטפנו טוב טוב וקצצנו.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את עשבי התיבול לסיר הבשר. מוסיפים לימון סחוט, לימון שחור פרסי ואת הירק שטיגנו. מוסיפים תבלינים: כורכום, פלפל שחור ומעט מרק עוף. מבשלים טוב טוב בערך 40 דקות, לבסוף ממליחים, טועמים ומתקנים תיבול.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0