דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חורשט סבזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חורשט סבזי

מרק חורשט סבזי

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הדס
מרק מסורתי מהמטבח הפרסי, עשיר בעשבי תיבול, בשר ושעועית. מבוקש מאד בחורף.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות גדולות
5 
בצל חתוכים קוביות גדולות
3  זרי
פטרוזיליה
3  זרי
כוסברה קצוצים גס
5 
לימון
0.25  קילוגרם
שעועית אדומה מושרית לילה
2  כפיות
מלח
1  כף
שמן קנולה
1  כף
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים פטרוזיליה וכוסברה במעט שמן. כשהם משחירים מכבים את האש.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול מטגנים בצלים ומוסיפים כורכום. מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה שטוגנו, ומטגנים 5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הבשר, השעועית שהשרינו והלימונים הפרסיים ומערבבים. יוצקים מים רותחים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים שעתיים וחצי, עד שהשעועית רכה ומוכנה לאכילה.
מרק חורשט סבזי

שלב 1 מתוך 4

מטגנים פטרוזיליה וכוסברה במעט שמן. כשהם משחירים מכבים את האש.

מרק חורשט סבזי

שלב 2 מתוך 4

בסיר גדול מטגנים בצלים ומוסיפים כורכום. מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה שטוגנו, ומטגנים 5 דקות.

מרק חורשט סבזי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את קוביות הבשר, השעועית שהשרינו והלימונים הפרסיים ומערבבים. יוצקים מים רותחים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.

מרק חורשט סבזי

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים שעתיים וחצי, עד שהשעועית רכה ומוכנה לאכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים