דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פבלובה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פבלובה

פבלובה

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פבלובה כהלכתו, נראה קצת מורכב, אבל בעצם פשוט להכנה. ובעיקר, הכי טעים שיש

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
חלמון
2.25  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
פטל קפוא
0.67  כוס
סוכר לבן
4  כפות
לימון
2  כפות
מים
1  מיכל
שמנת מתוקה
4  כפות
סוכר לבן
0.5  שקית
ג'לטין
0.25  כוס
ברנדי / קוניאק
0  לפי הטעם
פירות יער כגון תותים, דובדבנים, אוכמניות, פטל וכו'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות). מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  • שלב 2

    0 דקות
    הבסיס: מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה, עד שהקצף יציב מאוד. מוסיפים מחצית מהסוכר ומקציפים במהירות גבוהה כדקה נוספת. מוסיפים את שארית הסוכר ומקפלים לתוך הקצף בעזרת לקקן.
  • שלב 3

    150 דקות
    מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזלפים על התבנית עיגולים שלמים בקוטר 5 ס"מ, ברווחים של כ-4 ס"מ זה מזה. מזלפים בשולי כל עיגול עוד שתי קומות של קצף, ליצירת דפנות גבוהות. אופים 150 דקות ומשהים לצינון בתנור מכובה. אפשר לשמור את הבסיסים בכלי אטום במקום קריר ויבש, כשלושה שבועות.
  • שלב 4

    4 דקות
    הרוטב: שמים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון ומעבדים כ-4 דקות עד שנוצר רסק אחיד. מסננים את הרסק לתוך קערה או כלי אחסון ומצננים במקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    המלית: לקראת ההגשה מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה, אך רכה. מפזרים את הג'לטין על הברנדי, בוחשים היטב ומחממים במיקרוגל כחצי דקה, או עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים לקצפת תוך כדי הקצפה במהירות בינונית, עד שהג'לטין נבלע בקצפת.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממלאים כל בסיס מרנג בכף מהקצפת ומגישים יחד עם הרוטב. מומלץ לקשט בפירות אדומים טריים.
פבלובה

שלב 1 מתוך 6

מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות). מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.

פבלובה

שלב 2 מתוך 6

הבסיס: מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה, עד שהקצף יציב מאוד. מוסיפים מחצית מהסוכר ומקציפים במהירות גבוהה כדקה נוספת. מוסיפים את שארית הסוכר ומקפלים לתוך הקצף בעזרת לקקן.

פבלובה

שלב 3 מתוך 6

מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזלפים על התבנית עיגולים שלמים בקוטר 5 ס"מ, ברווחים של כ-4 ס"מ זה מזה. מזלפים בשולי כל עיגול עוד שתי קומות של קצף, ליצירת דפנות גבוהות. אופים 150 דקות ומשהים לצינון בתנור מכובה. אפשר לשמור את הבסיסים בכלי אטום במקום קריר ויבש, כשלושה שבועות.

פבלובה

שלב 4 מתוך 6

הרוטב: שמים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון ומעבדים כ-4 דקות עד שנוצר רסק אחיד. מסננים את הרסק לתוך קערה או כלי אחסון ומצננים במקרר.

פבלובה

שלב 5 מתוך 6

המלית: לקראת ההגשה מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה, אך רכה. מפזרים את הג'לטין על הברנדי, בוחשים היטב ומחממים במיקרוגל כחצי דקה, או עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים לקצפת תוך כדי הקצפה במהירות בינונית, עד שהג'לטין נבלע בקצפת.

פבלובה

שלב 6 מתוך 6

ממלאים כל בסיס מרנג בכף מהקצפת ומגישים יחד עם הרוטב. מומלץ לקשט בפירות אדומים טריים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

    פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

    120 דקות קל
  • פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

    פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

    120 דקות בינוני
  • פבלובה בקלי קלות

    פבלובה בקלי קלות

    120 דקות בינוני
  • פבלובה מושחתת עם גלידה, שוקולד וחלבה

    פבלובה מושחתת עם גלידה, שוקולד וחלבה

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים