המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב היטב את כל החומרים, פרט לשומשום ולביצה הטרופה, וללוש 10 דק'.
לשמן את הבצק לכסות ולהתפיח כ-60 דק'.
לקלוע לצמה או לצורות רימונים.
למרוח ביצה ולפזר שומשום.
להתפיח בתבנית.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות במשך 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0