דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בשר עם תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בשר עם תפוחי אדמה

קדירת בשר עם תפוחי אדמה

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ‫עינת פלונסקר‬‎
סיר אחד שמכיל את כל אבות המזון לארוחה משביעה ומזינה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  שיני
שום פרוסות
1 
בצל גדול חתוך
2  חבילות
בשר בקר קוביות
8 
תפוח אדמה חתוכים לפרוסות עבות
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
סילאן
3  כפות
שמן קנולה
0.5  ליטר
מים רותחים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
רוזמרין
0  לפי הטעם
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן את השום עם הבצל עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים את כל התבלינים על הבצל והשום, לערבב ולהוסיף את הסילאן ואת המים. לחכות לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף בתחתית הסיר על הבצל את תפוחי האדמה. אפשר להחליף או להוסיף בטטה פרוסה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף על תפוחי האדמה את קוביות הבשר. אם יש צורך להוסיף מים חמים ולהביא את הכל לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר רתיחה לבשל על אש קטנה כשעתיים, 120 דקות
קדירת בשר עם תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 5

לטגן את השום עם הבצל עד להזהבה.

קדירת בשר עם תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 5

לשים את כל התבלינים על הבצל והשום, לערבב ולהוסיף את הסילאן ואת המים. לחכות לרתיחה.

קדירת בשר עם תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 5

להוסיף בתחתית הסיר על הבצל את תפוחי האדמה. אפשר להחליף או להוסיף בטטה פרוסה.

קדירת בשר עם תפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 5

להוסיף על תפוחי האדמה את קוביות הבשר. אם יש צורך להוסיף מים חמים ולהביא את הכל לרתיחה.

קדירת בשר עם תפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 5

לאחר רתיחה לבשל על אש קטנה כשעתיים, 120 דקות

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים