דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
קינוח חמוץ-מתוק של מוס מנגו, עם גנאש שוקולד עשיר ובבסיס עוגת הבית

רכיבים

מנות 9

המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוגת שוקולד הבית, או כל עוגת שוקולד אחרת
1  כפית
ליקר לפי הטעם
100  גרם
שוקולד מריר
100  מיליליטר
שמנת מתוקה
0.5  מיכל
תרכיז מנגו קפוא קפוא
1  מיכל
שמנת מתוקה ויתרת השמנת שנשארה מהגנאש
0.25  כוס
דובדבנים או כל פרי אחר לקישוט
0.25  כוס
אגוזים גרוסים
0.25  כוס
פירורי עוגיות חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הגנאש: שוברים שוקולד מריר לקוביות וממיסים עם השמנת במיקרו. מערבבים עד שנוצר גנאש כהה ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכנת מוס מנגו: מקציפים את כל השמנת המתוקה שנותרה עם תרכיז המנגו, עד ליצירת קצפת יציבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים את העוגה ומפוררים טיפה, אפשר לפורר בידיים. מרפדים את הכוסות בחתיכות העוגה, לכל עובי שרוצים. מטפטפים מעט ליקר על העוגה.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים מעט גנאש על שכבת העוגה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מזליפים את מוס המנגו מעל הגנאש עד לגובה של שלושת רבעי הכוס, שופכים עוד מהגנאש בנדיבות מעל המוס.
  • שלב 6

    0 דקות
    מזליפים מעט מתרכיז המנגו שנותר מעל (נותן חמיצות נהדרת משמש כרוטב), מקשטים בדובדבן או בכל מה שרוצים ואוהבים, מכניסים לקירור ל-60 דקות, לפחות.
מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

שלב 1 מתוך 6

להכנת הגנאש: שוברים שוקולד מריר לקוביות וממיסים עם השמנת במיקרו. מערבבים עד שנוצר גנאש כהה ומבריק.

מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

שלב 2 מתוך 6

להכנת מוס מנגו: מקציפים את כל השמנת המתוקה שנותרה עם תרכיז המנגו, עד ליצירת קצפת יציבה.

מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

שלב 3 מתוך 6

פורסים את העוגה ומפוררים טיפה, אפשר לפורר בידיים. מרפדים את הכוסות בחתיכות העוגה, לכל עובי שרוצים. מטפטפים מעט ליקר על העוגה.

מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

שלב 4 מתוך 6

שופכים מעט גנאש על שכבת העוגה.

מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

שלב 5 מתוך 6

מזליפים את מוס המנגו מעל הגנאש עד לגובה של שלושת רבעי הכוס, שופכים עוד מהגנאש בנדיבות מעל המוס.

מוס מנגו עם גנאש ורוטב מנגו

שלב 6 מתוך 6

מזליפים מעט מתרכיז המנגו שנותר מעל (נותן חמיצות נהדרת משמש כרוטב), מקשטים בדובדבן או בכל מה שרוצים ואוהבים, מכניסים לקירור ל-60 דקות, לפחות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר עם חומוס

    מרק בשר עם חומוס

    120 דקות קל
  • עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    240 דקות מאתגר
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    40 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים