דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בשר ודלעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בשר ודלעת

תבשיל בשר ודלעת

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מאירה כהן
תבשיל בשר מהביל בניחוח צ'ילי מתוק. רק להוסיף אורז והארוחה מושלמת!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
700  גרם
בשר בקר חתוך דק
400  גרם
דלעת קלופה חתוכה קוביות
5  שיני
שום חתוכות
2  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
3  כפות
רסק עגבניות
3  כפות
מיץ לימון
2  כפות
סוכר לבן
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל שחור
1  כפית
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.5  זר
סלרי חתוך
2 
בצל קצוצים
1  כוס
מים
1  כף
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר עם כף שמן זית מניחים את הבשר, הסלרי והבצל על אש נמוכה 10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מערבבים את שאר החומרים לרוטב (ללא הדלעת).
  • שלב 3

    0 דקות
    שופכים את הרוטב בסיר של הבשר ומבשלים על אש בינונית 30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הדלעת לעוד בישול של 30 דקות עם מכסה סגור. מגישים חם לצד אורז וסלט. בתיאבון.
תבשיל בשר ודלעת

שלב 1 מתוך 4

בסיר עם כף שמן זית מניחים את הבשר, הסלרי והבצל על אש נמוכה 10 דקות.

תבשיל בשר ודלעת

שלב 2 מתוך 4

בינתיים מערבבים את שאר החומרים לרוטב (ללא הדלעת).

תבשיל בשר ודלעת

שלב 3 מתוך 4

שופכים את הרוטב בסיר של הבשר ומבשלים על אש בינונית 30 דקות.

תבשיל בשר ודלעת

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את קוביות הדלעת לעוד בישול של 30 דקות עם מכסה סגור. מגישים חם לצד אורז וסלט. בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים