דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חטיפי שום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חטיפי שום

חטיפי שום

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מנה ראשונה מצוינת, מומלצת להגשה עם יין וגבינות

רכיבים

מנות 30

המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
שמן זית
1  קילוגרם
בצק עלים צרפתי מרודד, מופשר במשך הלילה במקרר
1  שן
שום גדולה
0.25  כפית
מלח
1  כף
פטרוזיליה קצוצה
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרדדים לריבוע בגודל 25 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    חוצים כל ריבוע, וחותכים כל מחצית ל-15 פסים ברוחב שני ס"מ כל אחד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים במגבת. קושרים קשר בכל פס בצק (אם הרצועות משני צדי הקשר יוצאות ארוכות מדי, מקצרים אותן במספריים). מניחים בתבניות אפייה משומנות בשמן זית.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות למשך 25-20 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    כותשים את השום, מערבבים למשחה עם המלח, ומערבבים עם שמן הזית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את המאפה מהתנור, ומיד טובלים את החטיפים בשמן השום.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים למעלה פטרוזיליה וגבינה. מגישים חם. בתיאבון!
חטיפי שום

שלב 1 מתוך 8

מחלקים את הבצק לשניים.

חטיפי שום

שלב 2 מתוך 8

מרדדים לריבוע בגודל 25 ס"מ.

חטיפי שום

שלב 3 מתוך 8

חוצים כל ריבוע, וחותכים כל מחצית ל-15 פסים ברוחב שני ס"מ כל אחד.

חטיפי שום

שלב 4 מתוך 8

מכסים במגבת. קושרים קשר בכל פס בצק (אם הרצועות משני צדי הקשר יוצאות ארוכות מדי, מקצרים אותן במספריים). מניחים בתבניות אפייה משומנות בשמן זית.

חטיפי שום

שלב 5 מתוך 8

אופים בתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות למשך 25-20 דקות.

חטיפי שום

שלב 6 מתוך 8

כותשים את השום, מערבבים למשחה עם המלח, ומערבבים עם שמן הזית.

חטיפי שום

שלב 7 מתוך 8

מוציאים את המאפה מהתנור, ומיד טובלים את החטיפים בשמן השום.

חטיפי שום

שלב 8 מתוך 8

מפזרים למעלה פטרוזיליה וגבינה. מגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט חטיפי כרובית טבעול, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה

    סלט חטיפי כרובית טבעול, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה

    30 דקות קל
  • חטיפי קורנפלקס בשוקולד

    חטיפי קורנפלקס בשוקולד

    10 דקות קל
  • חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן

    חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן

    40 דקות קל
  • חטיפי אורז

    חטיפי אורז

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים