דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

(0)
קל
מתכונאי/ת: דנית
פשטוצ'יני היא סוג של פסטה איטלקית, שטוחה ועבה. יחד עם רוטב אלפרדו זו פשוט חגיגה לחיך.

רכיבים

מנות 9

המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1 
בצל גדול
1  חבילה
פטריות שמפיניון טריות
25  גרם
חמאה
1  חבילה
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
1  חבילה
גבינת פרמזן מגוררת
0.25  קורט
אגוז מוסקט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים רוטב: חותכים את הבצל לרצועות דקות, ואת הפטריות לרצועות בינוניות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הבצל. לאחר שמזהיב מוסיפים את הפטריות, מתבלים מעט במלח ופלפל,
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר כ 4-5 דק' מוספים כוס מים מלאה אשר לתוכה הוספנו 2 כפות מרק פטריות ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים עוד כ 2-3 דק' עד שמצטמצמים הנוזלים, ומוסיפים את השמנת באיטיות תוך כדי בחישה. מתבלים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את הסיר לעוד 10 דקות ומוסיפים את הגבינה וממשיכים לעוד 1-2 דק' על האש.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים מהרוטב על גבי הפטוציני עם מעט מהגבינה מעל, ומגישים.
פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

שלב 1 מתוך 6

מכינים רוטב: חותכים את הבצל לרצועות דקות, ואת הפטריות לרצועות בינוניות.

פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

שלב 2 מתוך 6

ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הבצל. לאחר שמזהיב מוסיפים את הפטריות, מתבלים מעט במלח ופלפל,

פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

שלב 3 מתוך 6

לאחר כ 4-5 דק' מוספים כוס מים מלאה אשר לתוכה הוספנו 2 כפות מרק פטריות ומערבבים.

פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

שלב 4 מתוך 6

מערבבים עוד כ 2-3 דק' עד שמצטמצמים הנוזלים, ומוסיפים את השמנת באיטיות תוך כדי בחישה. מתבלים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

שלב 5 מתוך 6

מכסים את הסיר לעוד 10 דקות ומוסיפים את הגבינה וממשיכים לעוד 1-2 דק' על האש.

פטוציני ברוטב אלפרדו ופרמזן חלומי!!

שלב 6 מתוך 6

שמים מהרוטב על גבי הפטוציני עם מעט מהגבינה מעל, ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    פסטה פטוציני ברוטב פטריות

    30 דקות קל
  • פטוציני ברוטב ירקות

    פטוציני ברוטב ירקות

    60 דקות בינוני
  • פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

    פטוציני ברוטב פסטו ושמנת

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים