דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעורב ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
לבבות, טחול, פרגיות, שישליק וחזה הודו נפגשים בצלחת שלכם. חגיגת טעמים ירושלמית ומפנקת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חלקי פנים: קורקבנים, כבדים, לבבות נקיים ומוכנים לבישול
200  גרם
טחול עוף נקי ומוכן לבישול
200  גרם
חזה הודו נקי ומוכן לבישול
200  גרם
נתח פרגית נקיות ומוכנות לבישול
200  גרם
חזה הודו נקי ומוכן לבישול
400  גרם
בצל חתוכים גס ומנוקים
1.5  כפיות
פלפל
2  כפות
מלח
2  כפות
כמון טחון
1  כף
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את כל הבשר למעט הלבבות והטחול לגודל של סנטימטר וחצי. לאחר מכן מערבבים אותם ביחד עם הלבבות והטחול בקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת מעט משומנת לחום הכי גבוה שיש ולאחר שהמחבת לוהטת שמים עליה את הבשר. מערבבים כל הזמן עד שהבשר מתחיל לקבל גוון לבנבן מכל הכיוונים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל החתוך ומיד אחריו את התבלינים.
  • שלב 4

    5 דקות
    ממשיכים להקפיץ כ- 5 דקות עד לדרגת מדיום וול. אפשר לדעת שמוכן על ידי פתיחת שישליק ההודו. אם הוא עשוי בפנים ולא ורוד, סימן שכל שאר החלקים מוכנים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מומלץ לשפוך מעל את מיצי הבשר, להגיש בפיתה/צלחת יחד עם חמוצים ועמבה שמוסיפה מאוד.
מעורב ירושלמי

שלב 1 מתוך 5

חותכים את כל הבשר למעט הלבבות והטחול לגודל של סנטימטר וחצי. לאחר מכן מערבבים אותם ביחד עם הלבבות והטחול בקערה.

מעורב ירושלמי

שלב 2 מתוך 5

מחממים מחבת מעט משומנת לחום הכי גבוה שיש ולאחר שהמחבת לוהטת שמים עליה את הבשר. מערבבים כל הזמן עד שהבשר מתחיל לקבל גוון לבנבן מכל הכיוונים.

מעורב ירושלמי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הבצל החתוך ומיד אחריו את התבלינים.

מעורב ירושלמי

שלב 4 מתוך 5

ממשיכים להקפיץ כ- 5 דקות עד לדרגת מדיום וול. אפשר לדעת שמוכן על ידי פתיחת שישליק ההודו. אם הוא עשוי בפנים ולא ורוד, סימן שכל שאר החלקים מוכנים.

מעורב ירושלמי

שלב 5 מתוך 5

מומלץ לשפוך מעל את מיצי הבשר, להגיש בפיתה/צלחת יחד עם חמוצים ועמבה שמוסיפה מאוד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

    פסטה מעורב ירושלמי מ-5 מרכיבים בלבד!

    30 דקות קל
  • מעורב בבצק עלים

    מעורב בבצק עלים

    60 דקות בינוני
  • סלט כרוב מעורב

    סלט כרוב מעורב

    15 דקות קל
  • מעורב ירושלמי

    מעורב ירושלמי

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים