דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מתכון מהיר לסופגניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מתכון מהיר לסופגניות

מתכון מהיר לסופגניות

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
הסופגניות האלה קטנות ורכות כמו עננים קטנים. אפשר להוסיף ריבה אבל טעים גם בלי.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2 
ביצה
2.5  כפות
אבקת סוכר
2  גביעים
שמנת מתוקה
2  כפיות
תמצית וניל
1  כף
קליפת תפוז מגוררת
1  בקבוק
שמן קנולה
2  קורט
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטרוף ביצים עד קבלת בלילה בהירה ותפוחה, להוסיף שמנת ואבקת סוכר ולהמשיך לטרוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף קמח ווניל ולערבב. להוסיף קליפת תפוז ולערבב.
  • שלב 3

    0 דקות
    בעזרת שתי כפות מעבירים אל השמן החם. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים שיזהיבו יפה. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים עם אבקת סוכר. אפשרי מילוי עם ריבה - לא חובה. הן יוצאות קטנות רכות וטעימות.
מתכון מהיר לסופגניות

שלב 1 מתוך 4

לטרוף ביצים עד קבלת בלילה בהירה ותפוחה, להוסיף שמנת ואבקת סוכר ולהמשיך לטרוף.

מתכון מהיר לסופגניות

שלב 2 מתוך 4

להוסיף קמח ווניל ולערבב. להוסיף קליפת תפוז ולערבב.

מתכון מהיר לסופגניות

שלב 3 מתוך 4

בעזרת שתי כפות מעבירים אל השמן החם. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים שיזהיבו יפה. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג.

מתכון מהיר לסופגניות

שלב 4 מתוך 4

מגישים עם אבקת סוכר. אפשרי מילוי עם ריבה - לא חובה. הן יוצאות קטנות רכות וטעימות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוטב אלף האיים - מתכון ביתי משופר

    רוטב אלף האיים - מתכון ביתי משופר

    5 דקות בינוני
  • מרק גריסים עם כדורי בשר - מתכון של צביה

    מרק גריסים עם כדורי בשר - מתכון של צביה

    115 דקות בינוני
  • עסידה- מתכון דגים חורפי שעובר במשפחה

    עסידה- מתכון דגים חורפי שעובר במשפחה

    60 דקות קל
  • פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי

    פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים