דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת שפונדרה עם בצלצלי פנינה ושורשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת שפונדרה עם בצלצלי פנינה ושורשים

קדירת שפונדרה עם בצלצלי פנינה ושורשים

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קדירת בשר עם בצלצלי פנינה וירקות שורש, בישול איטי, שמעמיק את טעמי הבשר והרוטב.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
שפונדרה בקר חתוך לקוביות בגודל 4 ס"מ עם העצם
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
3  כפות
שמן זית
0.5  קילוגרם
בצלי שאלוט פרוסים דק קלופים
2 
גזר חתוכים לרבעים לאורך (מקלות)
1 
שורש סלרי חתוך גס
1 
שורש פטרוזיליה חתוך גס
7  שיני
שום קלופות
2  תרמילים
הל טחון דפוקים
0  לפי הטעם
תימין
0.5  כוס
סילאן
2  כוסות
יין אדום
3  כפות
מרק ירקות שורש ר.טבעיים ירקות שורש אסם
2  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל. מלהיטים סיר גדול עם מעט שמן וצורבים את הבשר על להבה גבוהה 4-3 דקות מכל צד לסגירה. מוצאים מהסיר ומניחים בצד.
  • שלב 2

    7 דקות
    מוסיפים לסיר בצלצלים או שאלוט, גזרים, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה ושום ומטגנים על להבה גבוהה 7 דקות, עד שהירקות מתקרמלים יפה.
  • שלב 3

    120 דקות
    מוסיפים הל, טימין וסילאן ומערבבים דקה. מוסיפים יין אדום, אבקת מרק ירקות שורש של אסם, ויוצקים מים. מקרצפים את תחתית הסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים להבה, מחזירים את הבשר, מכסים ומבשלים כ-120 דקות עד שמוכן.
קדירת שפונדרה עם בצלצלי פנינה ושורשים

שלב 1 מתוך 3

מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל. מלהיטים סיר גדול עם מעט שמן וצורבים את הבשר על להבה גבוהה 4-3 דקות מכל צד לסגירה. מוצאים מהסיר ומניחים בצד.

קדירת שפונדרה עם בצלצלי פנינה ושורשים

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים לסיר בצלצלים או שאלוט, גזרים, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה ושום ומטגנים על להבה גבוהה 7 דקות, עד שהירקות מתקרמלים יפה.

קדירת שפונדרה עם בצלצלי פנינה ושורשים

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים הל, טימין וסילאן ומערבבים דקה. מוסיפים יין אדום, אבקת מרק ירקות שורש של אסם, ויוצקים מים. מקרצפים את תחתית הסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים להבה, מחזירים את הבשר, מכסים ומבשלים כ-120 דקות עד שמוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים