דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות תפוחי אדמה ופרמזן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
לביבות - לא רק בחנוכה! לביבות עשירות, רכות ומלאות בטעמים של תפוחי אדמה עם גבינת פרמזן, ארוחת ערב קלילה ונפלאה לילדים.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
תפוח אדמה
0.5  כוס
קמח
100  גרם
חמאה
2  כוסות
חלב
3  כפות
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1  כפית
מלח
2  כוסות
פירורי לחם פירורית זהב
3  כפות
שמן קנולה
1 
לימון חתוך לרבעים
1 
עגבנייה חתוכה לפלחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את תפוח האדמה במים עד ריכוך מלא ומועכים לפירה חלק.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים על אש בינונית בסיר נפרד את החמאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את החלב ומערבבים היטב במטרפה עד הסמכה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את גבינת הפרמזן ומבשלים כדקה נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים את התערובת עם הפירה ומוסיפים את המלח.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחלקים את התערובת לקרוקטים בגודל של תחתית כוס ומקררים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת עמוקה ורחבה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מצפים את הקרוקטים בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים על נייר סופג ומפזרים מיד מעט מלח.
  • שלב 11

    0 דקות
    מגישים מיד עם הלימון ופלחי העגבנייה.
לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 1 מתוך 11

מבשלים את תפוח האדמה במים עד ריכוך מלא ומועכים לפירה חלק.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 2 מתוך 11

ממיסים על אש בינונית בסיר נפרד את החמאה.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 3 מתוך 11

מוסיפים בהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים את החלב ומערבבים היטב במטרפה עד הסמכה.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 5 מתוך 11

מוסיפים את גבינת הפרמזן ומבשלים כדקה נוספת.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 6 מתוך 11

מערבבים את התערובת עם הפירה ומוסיפים את המלח.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 7 מתוך 11

מחלקים את התערובת לקרוקטים בגודל של תחתית כוס ומקררים.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 8 מתוך 11

מחממים את השמן במחבת עמוקה ורחבה.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 9 מתוך 11

מצפים את הקרוקטים בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 10 מתוך 11

מניחים על נייר סופג ומפזרים מיד מעט מלח.

לביבות תפוחי אדמה ופרמזן

שלב 11 מתוך 11

מגישים מיד עם הלימון ופלחי העגבנייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים