דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט משאריות דגים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט משאריות דגים

סלט משאריות דגים

(0)
קל
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
פתרון נהדר לשאריות הדגים - סלט טעים ומפתיע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
דג ים מבושלים מפוררים
1  כף
קמח לבן
1  כף
חמאה או מרגרינה
1  כוס
חלב
1 
ביצה או 2 קטנות
1  כפית
חרדל
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
2  כפות
מיץ לימון
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1 
מלפפון חמוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שימו בסיר קטן את הקמח, הוסיפו את החלב תוך בחישה, כך שלא יווצרו גושים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שפתו על האש והוסיפו את החמאה, בשלו על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהרוטב יסמיך וירתח. כבו את האש והמשיכו לבחוש קצת כדי שלא יווצרו גושים או קרום. טרפו את הביצה בקערה, מזגו עליה את הרוטב החם בהדרגה תוך כדי הקצפה מתמדת, תבלו את הרוטב בחרדל במלח בפלפל במיץ לימון ובאבקת מרק בצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    שימו את הדגים המפוררים בקערת סלט, חתכו את המלפפון הכבוש לקוביות והוסיפו. צקו את הרוטב וערבבו היטב הגישו פושר או צונן.
סלט משאריות דגים

שלב 1 מתוך 3

שימו בסיר קטן את הקמח, הוסיפו את החלב תוך בחישה, כך שלא יווצרו גושים.

סלט משאריות דגים

שלב 2 מתוך 3

שפתו על האש והוסיפו את החמאה, בשלו על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהרוטב יסמיך וירתח. כבו את האש והמשיכו לבחוש קצת כדי שלא יווצרו גושים או קרום. טרפו את הביצה בקערה, מזגו עליה את הרוטב החם בהדרגה תוך כדי הקצפה מתמדת, תבלו את הרוטב בחרדל במלח בפלפל במיץ לימון ובאבקת מרק בצל.

סלט משאריות דגים

שלב 3 מתוך 3

שימו את הדגים המפוררים בקערת סלט, חתכו את המלפפון הכבוש לקוביות והוסיפו. צקו את הרוטב וערבבו היטב הגישו פושר או צונן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים