דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות בקר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות בקר

פרוסות בקר

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: חנה ס
מתכון לפרוסות בקר שנמסות בפה כמו חמאה. שימוש בעלי הדפנה נותן טעם כיפי "של סבתא".

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר פרוס
1 
גזר פרוס
0.5 
פלפל אדום חתוך לקוביות
5  שיני
שום קצוצות
2  גבעולים
סלרי
5  עלים
עלה דפנה
1  כוס
יין אדום
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
0  לפי הטעם
פלפל אנגלי
0.33  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מייבשים את פרוסות הבשר במגבת נייר ומטגננם בשמן חם משני הצדדים כחצי דקה (מה שנקרא "לסגור אותו").
  • שלב 2

    0 דקות
    להניח את הירקות הפרוסים, עלי הדפנה והפלפל האנגלי בתבנית, לבזוק מעט פלפל גרוס, ולהניח את פרוסות הבשר שטוגן. לבזוק עוד מעט פלפל שחור גרוס מעל ולצקת את היין והשמן. ניתן להוסיף מלח, אך לדעתי הבשר לכשעצמו מלוח מספיק.
  • שלב 3

    0 דקות
    את התבנית יש לכסות היטב עם נייר אלומיניום.
  • שלב 4

    90 דקות
    לאפות כ-90 דקות ב-170 מעלות.
פרוסות בקר

שלב 1 מתוך 4

מייבשים את פרוסות הבשר במגבת נייר ומטגננם בשמן חם משני הצדדים כחצי דקה (מה שנקרא "לסגור אותו").

פרוסות בקר

שלב 2 מתוך 4

להניח את הירקות הפרוסים, עלי הדפנה והפלפל האנגלי בתבנית, לבזוק מעט פלפל גרוס, ולהניח את פרוסות הבשר שטוגן. לבזוק עוד מעט פלפל שחור גרוס מעל ולצקת את היין והשמן. ניתן להוסיף מלח, אך לדעתי הבשר לכשעצמו מלוח מספיק.

פרוסות בקר

שלב 3 מתוך 4

את התבנית יש לכסות היטב עם נייר אלומיניום.

פרוסות בקר

שלב 4 מתוך 4

לאפות כ-90 דקות ב-170 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • על האש
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    60 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    60 דקות קל
  • פרוסות לשון בקר בגזר

    פרוסות לשון בקר בגזר

    280 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים