דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סורבה תפוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סורבה תפוזים

סורבה תפוזים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
הידעתם? הסורבה הוא קינוח צרפתי קפוא העשוי מרכז פירות וחומרים נוספים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
מים
750  גרם
תפוז מגולענים ומפולטים
2 
לימון סחוטים למיץ
1  קורט
קליפת תפוז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים בסיר קטן את המים והסוכר עם קליפת תפוז, עד שהסוכר נמס.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבלים בבלנדר את הפרי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מיץ לימון (מקפידים שלא יהיו חרצנים).
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את סירופ הסוכר עם מיץ לימון ותערובת התפוז.
  • שלב 5

    0 דקות
    אם יש מכונת גלידה ביתית, מכניסים למכונה. אם אין, לוקחים כלי מנירוסטה ומכניסים את התערובת. מכסים ומכניסים למקפיא.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים כל חצי שעה במשך 6 שעות, עד למרקם נימוח.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים עם בזיליקום או נענע.
סורבה תפוזים

שלב 1 מתוך 7

מחממים בסיר קטן את המים והסוכר עם קליפת תפוז, עד שהסוכר נמס.

סורבה תפוזים

שלב 2 מתוך 7

מערבלים בבלנדר את הפרי.

סורבה תפוזים

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים מיץ לימון (מקפידים שלא יהיו חרצנים).

סורבה תפוזים

שלב 4 מתוך 7

מערבבים את סירופ הסוכר עם מיץ לימון ותערובת התפוז.

סורבה תפוזים

שלב 5 מתוך 7

אם יש מכונת גלידה ביתית, מכניסים למכונה. אם אין, לוקחים כלי מנירוסטה ומכניסים את התערובת. מכסים ומכניסים למקפיא.

סורבה תפוזים

שלב 6 מתוך 7

מערבבים כל חצי שעה במשך 6 שעות, עד למרקם נימוח.

סורבה תפוזים

שלב 7 מתוך 7

מגישים עם בזיליקום או נענע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סורבה לימון ונענע

    סורבה לימון ונענע

    5 דקות קל
  • גלידת סורבה בטעמי פירות של תות ואננס

    גלידת סורבה בטעמי פירות של תות ואננס

    180 דקות קל
  • סורבה פסיפלורה

    סורבה פסיפלורה

    360 דקות קל
  • סורבה תות שדה

    סורבה תות שדה

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים