דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז

בראוניז

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גלית בנבנישתי
ריבועי בראוניז קלאסיים, עשירים בשוקולד מריר אמיתי שנמס בפה. הפתרון המושלם כשרוצים להתענג על מנת שוקולד טובה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
480  גרם
שוקולד מריר 72% אחוז מוצקי קקאו
1  כפית
נס קפה
100  מיליליטר
ליקר
240  גרם
חמאה
6 
ביצה
280  גרם
סוכר לבן
160  גרם
קמח לבן
0.5  כפית
אבקת אפייה
50  גרם
אגוזי מלך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד ואת החמאה על בן מארי (סיר כפול קערה יבשה היושבת על סיר עם מים רותחים, כשהלהבה נמוכה). מורידים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקפה ואת הליקר, ומערבבים עד איחוד התערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים בקערה נפרדת את הביצים ואת הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואגוזי המלך, ומערבבים בתנועות קיפול.
  • שלב 6

    30 דקות
    מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, למשך 30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מומלץ להקפיא מעט לפני החיתוך, ואז לחתוך לריבועים שווים. שומרים בקופסה אטומה במקרר. בתיאבון!
בראוניז

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור ל-170 מעלות.

בראוניז

שלב 2 מתוך 7

ממיסים את השוקולד ואת החמאה על בן מארי (סיר כפול קערה יבשה היושבת על סיר עם מים רותחים, כשהלהבה נמוכה). מורידים מהאש.

בראוניז

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הקפה ואת הליקר, ומערבבים עד איחוד התערובת.

בראוניז

שלב 4 מתוך 7

מקציפים בקערה נפרדת את הביצים ואת הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.

בראוניז

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואגוזי המלך, ומערבבים בתנועות קיפול.

בראוניז

שלב 6 מתוך 7

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, למשך 30 דקות.

בראוניז

שלב 7 מתוך 7

מומלץ להקפיא מעט לפני החיתוך, ואז לחתוך לריבועים שווים. שומרים בקופסה אטומה במקרר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • עוגיות
  • יום הולדת
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז במבה נימוחים

    בראוניז במבה נימוחים

    40 דקות קל
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים