דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תפוחי אדמה אפויים בתנור, עם פטריות ורוזמרין, זו יכולה להיות תוספת מצוינת לכל ארוחה, או ארוחה קלה בפני עצמה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
תפוח אדמה
250  גרם
פטריות שמפיניון
0.5  כוס
בצל מטוגן אסם
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.5  כוס
גבינה צפתית קשה מגורדת
1.5  כפות
פירורי לחם פירורית זהב אסם
0.67  כוס
שמן זית
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים אסם
1  כפית
מלח
2  כפיות
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל- 160 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ואת הפטריות לפרוסות עבות קצת יותר .
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים פטרוזיליה קצוצה, בצל יבש, פירורי לחם, אבקת מרק בצל וגבינת עזים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מושחים את תבנית האפייה בשמן זית ומפזרים עליה שכבת תפוחי אדמה דקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים את הפטריות ומעליהן את תערובת הגבינה, מכסים בתפוחי אדמה ומעליהם עוד מעט מהתערובת.
  • שלב 6

    30 דקות
    מטפטפים מעט שמן זית מלמעלה ומכניסים לתנור ל- 25-30 דקות.
  • שלב 7

    10 דקות
    כשתפוחי האדמה רכים מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-10 דקות נוספות להשחמה קלה.
פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור ל- 160 מעלות.

פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

שלב 2 מתוך 7

חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ואת הפטריות לפרוסות עבות קצת יותר .

פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

שלב 3 מתוך 7

מערבבים פטרוזיליה קצוצה, בצל יבש, פירורי לחם, אבקת מרק בצל וגבינת עזים.

פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

שלב 4 מתוך 7

מושחים את תבנית האפייה בשמן זית ומפזרים עליה שכבת תפוחי אדמה דקה.

פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

שלב 5 מתוך 7

מפזרים את הפטריות ומעליהן את תערובת הגבינה, מכסים בתפוחי אדמה ומעליהם עוד מעט מהתערובת.

פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

שלב 6 מתוך 7

מטפטפים מעט שמן זית מלמעלה ומכניסים לתנור ל- 25-30 דקות.

פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

שלב 7 מתוך 7

כשתפוחי האדמה רכים מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-10 דקות נוספות להשחמה קלה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות בקר

    פרוסות בקר

    100 דקות בינוני
  • פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    60 דקות קל
  • פרוסות לשון בקר בגזר

    פרוסות לשון בקר בגזר

    280 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים