דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
הפסטייה הקטנה שלי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. הפסטייה הקטנה שלי

הפסטייה הקטנה שלי

(0)
180 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שקיות בצק פילו מלאות בעוף, פירות ותבלינים ומהוות מנה מפתיעה, טעימה ומתוקה מהמיטב של המטבח המרוקאי.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו שהופשרו במקרר למשך לילה
1 
עוף שלם שלם
8 
בצל קלופים וחתוכים לרצועות
100  גרם
אגוזי מלך
50  גרם
צימוקים שחורים
50  גרם
שזיפים שחורים, ללא הגלעין
4  כפות
שמן קנולה
1  כפית
כורכום
1  כפית
פלפל
0.5  כפית
קינמון טחון
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
3  כפות
סוכר לבן
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    נשטוף היטב את העוף, נכניס לסיר גדול עם מים ונבשל אותו בישול מלא.
  • שלב 2

    0 דקות
    נחמם שמן קנולה בסיר ונטגן את הבצל הקצוץ עם 3 כפות סוכר, עד שיהפוך לשקוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    נניח את האגוזים בתבנית ונקלה אותם קלות בתנור.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהעוף מבושל, נחלץ ממנו את כל בשר העוף ונקצוץ היטב. את התערובת נעביר לקערה גדולה. נוסיף לקערה את הבצל עם כל הנוזלים שניגרו במחבת ואת האגוזים שקלינו.
  • שלב 5

    0 דקות
    נקצוץ את הצימוקים והשזיפים ונוסיף לקערה.
  • שלב 6

    0 דקות
    נוסיף את כל התבלינים ונערבב היטב. נתקן את הטעם תוך כדי עד שהתערובת לטעמנו.
  • שלב 7

    0 דקות
    נוציא מהמקרר את עלי הפילו. נעביר את העלים לתוך מגבת ונדאג לכסות במגבת תוך כדי עבודה, כדי למנוע התייבשות.
  • שלב 8

    0 דקות
    ניצוק לקערה קטנה שמן ונבריש בו את העלה הראשון, עליו נניח עלה נוסף.
  • שלב 9

    0 דקות
    נניח מנה גדושה של מלית העוף במרכז העלה.
  • שלב 10

    0 דקות
    נאסוף את העלים ונהדק במרכז (כמו שקית או מתנה).
  • שלב 11

    0 דקות
    נבריש בשמן את העלה מבחוץ.
  • שלב 12

    0 דקות
    נאפה בחום של 190 מעלות עד להזהבה.
הפסטייה הקטנה שלי

שלב 1 מתוך 12

נשטוף היטב את העוף, נכניס לסיר גדול עם מים ונבשל אותו בישול מלא.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 2 מתוך 12

נחמם שמן קנולה בסיר ונטגן את הבצל הקצוץ עם 3 כפות סוכר, עד שיהפוך לשקוף.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 3 מתוך 12

נניח את האגוזים בתבנית ונקלה אותם קלות בתנור.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 4 מתוך 12

כשהעוף מבושל, נחלץ ממנו את כל בשר העוף ונקצוץ היטב. את התערובת נעביר לקערה גדולה. נוסיף לקערה את הבצל עם כל הנוזלים שניגרו במחבת ואת האגוזים שקלינו.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 5 מתוך 12

נקצוץ את הצימוקים והשזיפים ונוסיף לקערה.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 6 מתוך 12

נוסיף את כל התבלינים ונערבב היטב. נתקן את הטעם תוך כדי עד שהתערובת לטעמנו.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 7 מתוך 12

נוציא מהמקרר את עלי הפילו. נעביר את העלים לתוך מגבת ונדאג לכסות במגבת תוך כדי עבודה, כדי למנוע התייבשות.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 8 מתוך 12

ניצוק לקערה קטנה שמן ונבריש בו את העלה הראשון, עליו נניח עלה נוסף.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 9 מתוך 12

נניח מנה גדושה של מלית העוף במרכז העלה.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 10 מתוך 12

נאסוף את העלים ונהדק במרכז (כמו שקית או מתנה).

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 11 מתוך 12

נבריש בשמן את העלה מבחוץ.

הפסטייה הקטנה שלי

שלב 12 מתוך 12

נאפה בחום של 190 מעלות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים